Dag 1 - Vem är jag?

Ja, Vendela Lönnqvist? Eller ja, hela mitt namn är egentligen Vendela Charlotta Lönnqvist Larsson. Men jag använder bara hälften..
Jag är en 15 år tjej, vanlig, normal..(Störd, avslutar Hanna bestämt).
Jag har en otrolig,fantastisk humor. Enligt Hanna igen.
Jag är konstig när jag är med Hanna. Fast konstig är egentligen ganska normalt i vårat umgänge. Ja. Förresten, läs texten snabbt en gång igenom. Den är fett flummig :s
Iallafall, jag kan inte direkt skriva om mig själv, så jag låter min bästa vän Hanna (som ni lär få höra mer om här) skriva istället!
Okej tja! Hanna här. Ska beskriva henne nu hade jag tänkt, a ja börjar på en gång. Vendela är världens världens snällaste människa, mot mig hihi. Nej men hon är snäll mot alla i sin omgivning också. Sen så är det så att den här tjejen, hon har världens (och då menar jag världens) bästa humor. Asså dom flesta har andra åsikter om våran humor, men jo den är rolig! Hon är såhäär omtänksam mot folk. Och hon snackar i princip aldrig skit om folk, bara om hon är arg/ledsen. Då jävlar, heh. Anyway... Hon typ gillar typ musik, gitarr och trummor är hon gryyym på, hon sjunger dessutom bra :D Asså hon gillar mycket, höh. Orkar inte förklara allt. Eller jo, hon ÄLSKAR desperate housewives! Typ får höra "ibland" -Hanna vet du när nya säsongen kommer ut? A typ så. Hon gillar att göra busiga saker, inga detaljer! Ja, hon har bott på Kungsholmen i hela sitt liv tills i somras.. Då lämnade hon mig och flyttade till Huddinge :/ Men vi har varit awesome på att träffas iallafall, vizzzt? Hihi. Hon går i källbrinkskolan. Asså herre vad jag är dålig på att skriva, flummigtinlägg.nu men whatevaa. Hon är en liten blondin, ( on the inside 2). Haha :D Jag kommer inte på nått specifikt som gör henne sur... eller typ om folk är dryga och sånt skit. Men vem blir inte? Och jo, vad hon mer gillar är att söka upp fula personer o skratta åt dom, och smygfota sinnessjuka människor på tuben är också ganska keewl enligt henne, trust me... Hon gillar att skrämma folk, det är ju jävligt roligt att bli skrämd varje dag man är med henne. Skit kul, verkligen! Haha. Och hon är också pålitlig, en bra egenskap det! Givmild också, hihi. Sen så är hon en riktigt fototönt också! Men det är jävligt kul att fota så förstår henne!. Det är svårt att inte gilla henne. Folk som inte känner henne, alltså jag vet inte eftersom jag känt henne större delen av mitt liv... Men som sagt, det är nästintill omöjligt att inte gilla henne :D Nej men seriöst om man ska beskriva henne med några få ord så är det typ galen, störd (på ett bra sett), rolig, fantastisk, snäll, världsbäst, underbar, BRA, blond, smart, busfrö ;), gaaalen, älskvärd! Men however, haha få ord.... Det finns ord nog att beskriva henne ;) Men asså åh skulle inte klara mig utan henne. Lär känna henne, det är det bästa jag gjort. She makes the world a better place.

Katteeeeeeer, shit har dom comviq???! Langa nummer guzzar!
Haha men asså kolla... här är min blogg också MIHI! http://hhanni.blogg.se!

Dagarna på dagarna

Dag 1: Vem är jag?
Dag 2: Mina vänner
Dag 3: Fyra bilder som gör mig GLAD
Dag 4: Fem webbsidor som jag är inne på ofta
Dag 5: Tio sanningar om mig
Dag 6: Någon jag saknar
Dag 7: Vad tycker jag om min skola?
Dag 8: Fem bilder från ett minne 2010
Dag 9: Två saker jag inte skulle klara mig utan
Dag 10: En bild som är från när jag var liten
Dag 11: Tio saker jag gillar att göra
Dag 12: En sak jag önskar att jag får uppleva igen
Dag 13: En bild som gör mig arg/ledsen
Dag 14: En bild som jag har tagit som betyder nåt
Dag 15: Favoritämnen i skolan
Dag 16: Vad jag gör på dagarna
Dag 17: Bilder på mina närmaste vänner
Dag 18 En film jag kan se hur många gånger som helst!
Dag 19: Tre filmer som jag sett och gillat!
Dag 20: Musikfavoriter
Dag 21: En sång som får mig att må bra
Dag 22: Någonting jag saknar väldigt myck

SOLSIDAN

Är hos Hanna nu! Båda har ledigt imorgon så jag sover hos henne!
Igår hade jag tjejmiddag ju, fixade med saker hela dagen men sen ringde Gabby och sa att hon var i Huddinge, då var klockan halv fem men det gjorde ju inget! Så hon kom, jag duschade och fixade med bålen och sånt. Sen kom alla och vi åt middag, kollade på film och sånt! Sen typ när klockan var runt halv tolv så hade 2 åkt, och alla stod i hallen, helt plötsligt hör jag från stora garderoben/garaget hur det liksom dunsar!? Jag blev skiiträdd och sen började dörren till garaget åka fram och tillbaka, fyfan alltså. Så vi gick över till grannarna där mamma och pappa var. Jag var ju stensäker på att det var pappa som drev med oss, men icke! Han var ju såklart hos grannarna..
Så vi gick över och då berättade pappa att det var rören som lät och sånt. Hahahaha. Seriöst, skitläskigt.
Men aja, sen kollade vi på Blades of glory. Bäst!
Sen började vi typ bädda och sånt, jag och Linnea låg och snackade medans alla somnade typ efter tio minuter haha. Men aja, hade vääldigt trevligt. Saknat tjejorna också. Sen fick jag jättefina presenter!
Av Gabby fick jag presentkort på Vero Moda, av Sonia och Isabelle fick jag en låda som man öppnar så är det massa bilder på oss fastklistrade i själva lådan (som för den delen var formad som ett hjärta!). Urgulligt! Och sen hade dom skrivit en lapp till mig och skulle bjuda på en "dejt" med dom haha! Vad vi ska göra är tydligen hemligt, inte ens jag vet..! :O
Sen fick jag presentkort på Gina tricot av Hanna och Lisa tror jag! Och Linnea gav mig en låda eller vad jag ska säga med massa olika läppglans med typ Colasmak, Sprite, Fanta osv! :)
Och inte nog med det, sen när jag kom hem till Hanna gav hon mig en tavla med massa bilder på oss! Jättegullii! Och sen olika bilder från datorn som hon skrivit ut! :D
Iallafall, nu ska jag vara lite social, ikväll ska vi typ kolla på film och ha det mys! Ha så kul i skolan imorgon ;)

GO SHAWTY, IT'S MA BIRTHDAY

Gissa vilken tuff brud i lyxförpackning som fyller år idag då? JAG :D
Moppe-och byxmyndig nu då! Då kör vi! Haha, fattar ni? x) Kör liksom..Det..Äeh..

Iallafall, ni undrar säkert vad jag gör uppe nu, redan, klockan kvart över åtta? Jo, jag blev ju väckt av två människor (mamma och Zache) som kom in sjungandes, inte lika falskt som förra året faktiskt..Jag fick tre presenter och kramar, mamma var i chocktillstånd att hon hade en hel 15åring i sitt hus! Haha.
Men iallafall, då kunde jag inte somna om för somvanligt låg jag redan vaken innan de kom in. Förstår verkligen inte, jag har inte såndär 3-år-och-jäätte-pirrig-för-det-är-min-födelsedag-känsla, men jag kunde bara inte somna om?
Och inte nog med det, jag kunde inte somna igårkväll heller! Visst, jag var glad att jag skulle somna som fjorton och vakna som femton men vafan, jag brukar inte ha svårt att sova? Tönt jag är -.-

Aja, jag fick lite saker! Ett läppglans som luktar och smakar vanilj, ett par välbehövda strumbyxor, en kavaj (som Elin Kling hade pekat ut som favorit:D) och ett urfränt linne! Då var kvällens outfit färdig då? Haha :)

Men idag är jag ju ledig, så jag ska till Rålis och hälsa på gamla klassen. Sen ska jag hem och städa lite innan alla gäster kommer! Då blir det mat och tårta och presenter och hela paketet. HAHA fattar ni!?!? xD Paketet liksom..eftersom man..äh.. -.-

Men nu ska jag kolla sl och se vad som är försenat idag då!
/ Hon som är femton år nu och är moppemyndig och byxmyndig!!


TJU BRE VAD HÄNDER JAO PEACE BRE

Lite flummig överskrift men tyckte den var fin.
Hur mår ni? Själv är det helt okej, tränings/växtvärk i ena benet, hoppas dock på träningsvärk eftersom jag helst inte vill ha ett ben som är typ en decimeter längre.. Jobbigt..
Dagen har varit..ganska händelserik faktiskt!
Först träffade jag Söderberg på bussen, vi åkte till Fruängen och sen tåget därifrån till tc. Vi kom 10 minuter tidigare faktiskt! Ovanligt..Vi har i princip kommit sent varje dag (okej två dagar) och sedan har båda lyckats vara sjuka samtidigt. Men det är faktiskt sant! Jag var förkyld och hon hade ont i halsen, som sagt va?
Men sedan sa Tony (våran "chef") att han snackat med Göran från skolan om tider, och att han hade missuppfattat och blablabla så vi skulle få sluta 1 varje dag! Istället för tre. Så..4 timmar jobbar vi dåra! Från 9-1. Nice eller vad? Men iallafall, då var klockan två så vi fick gå. Då gick vi till t-centralen och Söderberg skulle möta upp Kling och jag skulle till Lisa, sen messar han till mig när jag sagt hejdå till söderberg att vi får ledigt imorgon och på måndag!! Wiiiiiiiiiiiiie :D Så jääävla nice!!

Sen åkte jag till Lisas skola och träffade henne och hennes kompisar! Och en vääldigt grose kille kom fram till mig när Lisa höll på att öva för Öppet hus, så satt jag vid stolarna och kollade på, så kom han fram till mig och ba:
"Hej"
Jag ba "Hej"
Han ba "Går du på Åsö?"
"Nej"
"Säker?"
Jag ba: "Jaa..?"
Han ba: "Okej, känner du nån eller?"
"Ja, Lisa"
"Aha okej, jag har aldrig hört henne prata.."
"Hon kanske inte pratar med såna som du" (observera att jag är väldigt nöjd att jag sa det)
"Haha, vad heter du?"
"Vendela"
"Okej, vilken klass går du i?"
"Åttan"
"Okej, du ser ut som en liten sjua" (observera igen att jag typ låg ner i stolen, därför hade jag krympit en aning)
"Jaså"
Sen började han typ hålla på med mitt hår och typ hålla handen runt mitt ansikte och var typ äckligt klängig. Haha och Lisa såg det sen när hon uppträdigt klart kom hon ner från scenen och ba:
"Vad sa han till dig!?!?"
xD
Iallafall, sedan var jag tvungen att gå till teatern för Lisa kunde ju inte idag, men det var kul! Fick två nya roller osvosv.

Men nu är jag hemma och ska gå och duscha nu!





THE SIMPSONS

Sitter och kollar på Simpsons (♥♥) med bror. Vi är hemma idag från skola och prao, jag är typ förkyld och Zacharias har ont i halsen. Mindre kul..
Imorgon är det torsdag och då ska jag på teatern med Lisa. Åker först hem till henne och chillar lite och sen går vi!

På lördag ska jag ha tjejmiddag ju! Riktigt trevligt, kommer några tjejer hit, vi ska typ äta mat,kolla på film, snacka och sen sover de flesta över här! Så idag ska jag och mamma åka och handla mat och sånna saker till det, och sedan till på fredag då familjen kommer över + några andra.

Finns väl inte så mycket mer att berätta, nu ska jag krypa ner under täcket och äta glass och kolla på mer Simpsons!


.


Top Model

Tisdag idag. Gash vad jag längtar till Desperate Housewives :(
Men jag underhåller mig med Top Model, som egentligen var igåår, men det är typ repris för säsong 11 nu så jag kollar på det..

Iallafall, igår började jag ju praoa! Det var helt okej, praoar ju på café Edelweiss i Gallerian, kom gärna diit haha!
Nejmen börjar med gårdagen då, det var mycket att komma ihåg, och ganska segt i början. Men sen rullade det in folk vid 11, herregud vad stressigt! Och typ hälften av dom som kom var inte svenskar heller och dom pratade tyst och på engelska och man hörde inte så man fick liksom säga "Va? VA!?" flera gånger om innan man hörde. Sedan frågade dom var pastan innehöll, man ba ehm..alltså jag praoar bara här så jag vet inte men jag ska gå och fråga vänta lite... Undrar hur många gånger jag sagt det hittills och hur många gånger jag kommer behöva säga det..

Oavsett,det har gått bra hittills, inga spillda maträtter eller krossade tallrikar än så länge iallafall! Bra det! Skulle vara det värsta som skulle kunna hända, förutom att bränna ner stället, vilket då skulle leda till att bränna ner hela Gallerian..Ajaj..

Idag kom vi försent. Jävla sl och deras 704-bussar. Sena saker det där. Men iallafall, jag tog bussen till Fruängen, mötte upp Söderberg och vi tog tunnelbanan till T-Centralen. Förresten, jag var ju typ en halv minut från att hinna med tunnelbanan från Fruängen, men nej vi fick ju såklart vänta i 10 minuter till eftersom bussjäveln fastnade i snön..-.-

En bra sak iallafall, jag fyller år på fredag!! :D Längtaaaar, och jag får börja övningskööraa whiiiiie :D
Och jag har köpt favvo-parfymen från Yves Rocher whiiiiiie! Haha. Mindre kul är att jag glömt kemi-boken i skåpet men OJOJOJ VAD JAG ÄR SMART FÖR MIN KÄRESTA BROR HÄMTAR DEN IMORGON!!

Iallafall, praoen kör slut på mig så jag ska kolla klart Top Model nu, sen ska jag duscha och sedan sova haha!
Godnatt!

JAG LOVADE, NÄSTAN.

Okej NU kommer det bilder iallafall! Haha.







 
Så, det var dom bästa bilderna iallafall, förresten, någon som vet hur man gör så att man kan ha större bilder? För när jag kopierar från facebook (som jag gjort här, orkar inte ladda upp nu) så blir dom så stora att dom inte får plats! Help?

HEJ HEJ HEMSKT MYCKET HEJ

Är hemma nu. Eller har varit det ett tag. Först var jag ju hos Anna, sedan skjutsade hon hem mig, jag sprang ut och joggade (duktig som jag är) och sedan tog jag en välbehövd dusch! Nu är man något fräschare iallafall!
Sitter och laddar in bilder, och wööhöööuu vad mycket bilder man har tagit dåra.. Snart måste jag seriöst ha tillbaka min datorn, annars kommer det inte få plats någemer..

Men eftersom att jag inte har något att göra under tiden kan jag berätta lite mer om vad jag gjorde igår.
Först gick jag upp vid 10 nångång. Åt frukost, duschade, torkade håret, plattade det osvosv..Sedan tog jag pendeln in till t-centralen och mötte Lisa som kom med Odenplan-tåget så vi åkte till Odenplan och väntade på nästa tåg där. Sedan kom vi till Fridhemsplan, vi gick direkt till bowlinghallen och såg att det var vääldigt mycket folk där så jag blev orolig att det inte skulle få plats för oss. Men det gjorde det :D Vi satt och väntade på Vincent och Eddie typ fem minuter, sen kom dom. Haha ohmy vad länge sen det var man såg dom..Men det var skiitkul att träffa dem igen! :D Men iallafall, sen skulle vi välja skor..Haha funny story..Jag fick ha 34/35!! Provade först typ 36/37 och tänkte men njaa dom borde funka, men mina fötter bokstavligt talat drunknade i dem...Och samtidigt satt Vincent och Eddie och ba: "Men åh,40 var för litet!" Man ba..JAHA...!? Så medans dom gick runt med 43, Lisa 39 eller nått sånt så kom man där med 34/35. TJA! -.-
Iallafall, sen hade våran tid redan börjat, och jag var först, hade lovat mig själv att slå en strike det första jag gjorde. Hur tror ni det gick? Njaa, den åkte typ ner på kanten direkt. Jag är bra!!!
Men det slutade ju som sagt med att Eddie vann..
Efter det tog vi tåget mot Hagsätra, killarna gick av vid Odenplan, Lisa gick av vid Medborgarplatsen och jag fortsatte mot Stureby! Till Agnes.
Vi åt tacos, kollade på film, var inne på datorn osv, majsigt.

Kanske kommer bilder ikväll, får se !

cutiepie

Idag ska jag till moster. Jag ska hjälpa henne med lite grejor. Sedan ska jag hem, ut och jogga och sedan blir det duschen. Det är vad jag ska göra idag.
Förresten fick jag jättegulliga armband av Agnes i julklapp. Och en skylt där det står "Föräldrafri zon. Tillträde sker på egen risk. Städning och tjat förbjudet." Hon tyckte det passade mig.. :P
Iallafall, igår hände inte så mycket. Vi kollade på film och sedan A shot at love with Tila Tequila. Haha.
Men snart ska jag fara hemåt. Ikväll är vi bjudna hem till grannarna, ringde mamma och sa nu! Trevlans.
Men ha en bra söndag, kommer jag ha. Jag har ingen såndär känd söndags-ångest över skolan nu eftersom jag praoar imorgon med lilla Söderbergis! Wiie :D
b-i-l-d-b-r-i-s-t eftersom min dator är Trasig med stort T. -.-

Det var som fan...

Bowlingen gick väl sådär om jag ska vara ärlig..Kom tvåa :D
Men vi träffade dom vid bowlinghallen och sen spelade vi en timme, fotade lite så det kommer väl upp nångång!
Sen på tunnelbanan var det någon gubbe som snackade om elitserien i alla sporter, och sa typ det var som fan..efter varje mening..Sen skulle Vincent och Eddie av vid odenplan, så sa dom typ: DET VAR SOM FAN!! när dom gick av..HAHA. Då blev han tyst ^^
Iallafall, jag fortsatte mot Stureby och är numera hos Agnes :D Vet inte vad som händer härnäst..Får se.. :P
Ha en bra lördag !
Direkt från kameran hahaha !
(y)

bowling

Lördag! Så skönt.
Igår var det bara en mysig hemmakväll med familjen. Behöver det ibland och tydligen uppskattas det väldigt mycket bland folket i huset, mamma och pappa alltså. Vi åt thaimat och middagen slutade med att jag och mamma satt och kollade på gamla foton på henne, haha! Jag fick dessutom se hennes betyg..Och jag är bättre än henne i genomsnitt haha! :D Nej men det var ju också svårare att få bra betyg då..

Iallafall, sen kollade vi på någon jättedålig film på sexan, det slutade med att jag gick och la mig. Läste ut boken jag höll på med, wiho! Första gången jag läste ut en bok på..jag vet inte hur länge..Höhö.
Idag ska ju jag bowla med granvik-polarna. Det blir nice. Har inte träffat killarna på flera månader.

Men nu ska jag faktiskt kolla lite bloggar och sedan gå till tåget! Vi hörs efter, så får ni höra exakt hur mycket poäng jag vann med och så vidare.. ;)

2 0 1 1

Vet ni? Om exakt en vecka fyller jag 15 år! Det blir kul, jag praoar med Söderberg då också så det blir en ganska rolig dag (om ingen av oss typ tappar en tallrik,som säkert kommer hända). Vi praoar på café Edelweiss i gallerian,kom gärna dit ;) Men sjukt skönt att skippa skolan i två veckor! Längtar..
Iallafall, min vecka har gått ganska så fort. Alla dagar har inte varit så speciella, men jag kom på att jag faktiskt har klarat alla mina nyårslöften, för en gångs skull...
* Slutat bita på naglarna
* Höja betygen
* Börjat träna.

Japp, den sista stämmer faktiskt, tro det eller ej. Nej men jag har börjat jogga! Två-tre gånger i veckan faktiskt! Och äta bättre börjar jag göra också. Höjt betygen har jag gjort i två ämnen hittills, i spanskan fick jag faktiskt vg och i hemkunskapen har jag ett solklart vg! Känns bra..Nu är det bara so och matte...Lycka till Vendela, lycka till. Lär du behöva...

Iallafall, det känns bra! Men nu ska jag nog ta och joina familjen lite.
Imorgon ska jag träffa Eddie,Vincent och Lisa och vi ska bowla. Jag kommer vinna.


Fredagen den 21 Januari

Hej! Japp, nu har jag startat min lilla blogg igen. Räkna med massa bilder, har ju ett extremt fotointresse så ja.. :)

Förövrigt, jag heter Vendela Lönnqvist som ni säkert redan fattat och de som läser det här känner nog mig. Men iallafall, jag gillar att fota, träna (ibland dåra), shoppa och sova. Och såklart att vara med kompisar.
Jag bor i ett ganska stort hus i Huddinge. Flyttade hit den 13 Juni 2010, fast då var jag inte hemma. Jag var på kollo så det var ganska nytt för mig när jag kom tillbaka. Att åka ifrån en lägenhet i stan och sedan att komma hem till ett hus i förorten, ja. Det var ganska jobbigt.
Nog om det. I min blogg får ni läsa om mina dagar och allt som har med mitt liv att göra, nästan. Hoppas ni hänger kvar!

Jag är hon längst fram dåra. Bredvid min kära vän Hanna !