hello

Är hos Isabelle just nu, trevligt trevligt!
Vad har hänt idag då? Gick i skolan, hade två prov.. -.- Gick väl helt okej i guess.
Sen efter skolan åkte jag hem, städade lite och packade sen åkte jag till Kristineberg och träffade Sonia,Isabelle och Ella. Ella som jag inte träffat på typ hur länge som helst? :P
Iallafall, vi gick till ip:n, hade lite kul men sen tröttnade vi och gick hem haha. Seen gick vi in på datorn och kollade på Åsö-Saga dansar på youtube. Alltså ni få som läser min blogg - gå in och kolla på den. OH MY GOD. HAHAHHA.
Men när klockan blev typ åtta gick jag och Isabelle hem för att äta. Vilket behövdes -.- Haha..
Sen när vi ätit färdigt så åkte vi in till tc för att träffa Christopher. Vi...Haha vi gick typ runt lite sen bestämde vi oss för att dra till Alvik? Så det gjorde vi, haha sen typ gick vi över bron och bestämde oss för att gå under bron, typ på en såndär ställning eller vafan det heter som finns längs hela bron. Hahaha fyfan va läskigt det var.
Sen när vi nääästan gått halva så bestämde jag och Christopher oss för att typ springa ifrån Issan. HAHAH fett kul det var.. xP
Men sen såå åkte han hem och vi gick hem, nu sitter vi här och har liksom inte kommit så långt..Haha.
Men ha en fortsatt trevlig kväll.
PS. Hästar är en frukt. DS.


trött.se

Gash vad jag är trött! Mina ögonlock svider som fan..Somnade framför teven idag när jag kom hem, not good. Men iallafall, är hemma själv just nu, skönt som jag vet inte vad.
Hade SO-prov idag. Gick väl..helt okej tror jag. Svarade på de flesta frågorna iallafall. Imorgon har jag spanska och engelska prov. Skitkul, verkligen.
Men iallafall, vet skriver typ bara om skolan men ärligt drunknar fan snart i böcker. Hatar åttan.
Men ska skriva på svenskauppgiften nu. Ha det bra.


EEY

Onsdag avklarad då. Har nästan precis lagt mig i sängen, ska läsa FRIDA som kom idag, yeah! Var på parkouren idag också, niceniceee. Trevligt att typ 50-60 pers kollar på en när man står och stretchar mot nån jättestor kruka och den välter och all sand åker ur.. Faast det var Willes fel så ja, :)

Aja just nu gör jag inte så mycket, sitter och chattar med några trevliga prickar. Har aastråkigt blä..
Haha blev ett flummigt inlägg dehär men orkar inte..Gonatt på er asholes.

B-I-L-D-B-R-I-S-T

time to change

Fellas! Idag efter den inte så väldans hemska dagen, kom jag hem. Därefter åkte jag,mormor och Roffe till centrum och till Huddinge körskola. Nu har jag bokat tid för kurs! Äntligeeen! Så.. Räknade pengarna jag sparat ihop, hela 4125 kronor. Och sen ska jag få måndagspeng ikväll då blir det.. 4625. Det är bra gjort tycker jag. Körkortet kostar typ 5000 nånting.
Så snart är det väl bara att sätta igång men pluggandet till det också. Till skillnad från skolan är det väl värt det...
Sen köra runt lite i området också :D Hoppas ingen polis kommer bara....HAHA Kling!!

Sen berättade mamma att hon bokat in mig på dans i höst, WIHO :D
Och imorgon är det parkour, då kör vi vid slussen. Trevliiigt.
Sen idag har jag pluggat. Pluggat pluggat pluggat. Vet ni vad jag kom på? Skolan är som mobbare på internet. De följer med dig hem. o.o  HAHA. Är man smart eller?

Men nu ska jag kolla lite facebook,ta en ipren,duscha och sen blir det desperate housewives!


Cute cute cute


"När man var liten var det inte svårare än att gå fram till pojken man tyckte om,pussa honom på kinden och vänta på reaktion. Nuförtiden är det så mycket mer komplicerat än så."


bring me back to life

Tisdag idag då. Vilket innebääär..? DH! Älska. Efter skolan idag ska jag till körskolan här i Huddinge med mormor och Roffe, de ska typ hjälpa mig med det här. Och då ska vi typ kolla om det går att skriva på nått körkortstillstånd där osvosv.. Få se vad som händer.
Sen ska jag väl hem och plugga..-.-
Imorgon är det parkour iallafall, första gången på vad? Tre veckor? Har varit sjuk, sen har jag inte hunnit och sen har det varit lov. Men nu så! Längtar haha..
Meeen iallafall, börjar om en timme ungefär. Gick upp astidigt för att hinna med, och nu kommer jag få VÄNTA. Yepp jag är smart (y).

Men ha det så hörs vi nångång!


glad

Det gjorde min dag. Ärligt. Det gjorde min dag. ♥


to school for cool

Skola imorgon. Oh kill me. Vill verkligen inte. De senaste två timmarna (?) har jag tillägnat dom kära skolböckerna. Jätteroligt! Märkte att jag har cirka 20-30 sidor till i SO-boken jag måste plugga. LÄNGTAR!!

Neeee men aaa. I helgen + torsdag har jag varit på landet. Softat, spelat basket, hoppat studsmatta och bara varit. Letat påskägg har jag gjort också :D Alltid lika spännande.. *lättroad* Nej men okej, sen kom Lisa ut igår..Då åkte vi lite på Zaches fyrhjuling, och raceade runt där, fick alla pansionärer att glo jävligt surt, den där maskinen är ju inte världens tystaste om man säger så.. Men vafan.
Sen har vi fotat lite, fick lust att bada när termometern stod över 20strecket, men ne.
Vad har vi gjort mer? Frossat mat, javisst.. Oooooch sen fick jag pengar också, av mormor och Roffe, precis innan vi skulle hem. Wie :D
Lisa följde med till Huddinge, så vi var ute, köpte glass i stora lass och var lite osociala mot vädret när vi bänkade oss framför datorn och kollade på film..
Nu ska jag checka lite facebook och sen sätta igång med svenskan, jippiekajejjjjj.

Hehh...Eeh..jag typ...gillar dig... :$


happy easter

GLAD PÅSK! Är som vanligt på landet och firar, just nu är jag döhungrig eftersom jag inte ätit någon frukost, yey me. Sen sitter jag och undrar för mig själv varför i hela friden jag sitter vid datorn när det typ är lika med sommar ute.
Iallafall, jag lever. Kom ut i torsdags, och igår pluggade jag faktiskt. AsKuL.
Menmen, ska vara social med min bro, jag vill studsa studsmatta nu! Hejsvejs.

@ tesch

Är hos Agnes nu, mysigt. Är överlycklig pga en grej jag fick reda på idag. OH MY GOD. Men vi har gått till affären, köpt lite middag, sen gick vi tillbaka och packade lite, och sen gick vi till nån park och skulle ha picknik. Men vädret var inte med oss så vi gav upp och gick tillbaka haha. FAIL. Menmen, när vi kom hem satte vi oss och kollade på Lars And The Real Girl, helt okej från min sida! Sen kollade vi på nån annan film, The Silent House, nån skräckfilm som var lite dokumentär-aktig, precis som Paranormal Activity nivet?
Den var också ganska bra, lite seg bara. Slutet var ändå bra!
Nu ska jag vara lite mer social här känner jag, så skriver jag mer imorgon!

i wanna go


I WANNA GO - Britney Spears


du stod kvar

Onsdag idag då. Sov hos Hanna inatt, vi var tvugna att gå upp runt halv 10, så det gjorde vi. Åt frukost, asgarvade åt ett prickekorvpaket (vilket förklarar förra överskriften) och sen fixade vi oss. Hon skulle till Skansen med sina kussar och jag åkte hem. Väl hemma duschade jag lite, ska plugga snart också, wiho! Och sen runt tre åker jag till Agnes och sover där! Mysigt :) Vad vi hittar på vet jag inte, men det blir nog nice oavsett!

Ha en bra fortsatt onsdag, nu ska jag ta något att äta och sen sätta mig och plugga, skitkul nu när man har lov liksom!


prickekorv (prickig korv?)

Är hos Hanna nu, den här dagen har varit fett lyckad.
Vaknade runt elva-tolv, duschade. Sen ringde jag Sonia, mötte upp henne på plattan sen gick vi till Kungsträdgården, tog en glass liksom :D Helt plötsligt påväg därifrån börjar Sonia skratta och går fram till ett av borden på en uteservering. Gissa vem som sitter där? Isabelle haha :D Måste fan varit ödet. SIV liksom..
Iallafall, sen gick vi vidare till biblioteksgatan och kom sen ut på STURE P. Kände att vi verkligen inte passade in där, men började känna oss mer och mer hemma när vi kom mot Hötorget..
Efter ett tag bestämde vi oss för att åka hem till Sonia, och göra mat och sen gå ner till bryggan och chilla där. Så det gjorde vi. Fotade lite därifrån också, kommer bilder nångång typ.
När vi var mätta och belåtna gick vi och fotade lite nånstans, under nån bro. Seeeen drog vi till en fotbollsplan mittemot ip:n och satte oss vid den där skateboard-poolen eller vad det kallas (hört att det heter nått sånt). Menmen, där var det några killar som åkte skateboard och helt plötsligt kommer det fram nån kille till oss och frågar hur gamla vi är. Han gissade på typ 16-17, konstigt eftersom vi typ flummade runt som två 11åringar. Sen sa vi att vi var 96or, och han var 16 (!!!!!!) han var liksom askort. HAHAHAHA.
Menmen, sen tog dom Sonias cykel och vi tog deras skateboards, hade lite kul sådär, i SKATEBOARDPOOLEN. Fint namn också.
Sen drog vi till Ica Maxi, men sen pallade vi inte vara där så vi gick till Rålis, träffade Hanna, var där en stund sen gick vi hem till henne och kollade på Desperate Housewives. Efter det gick Sonia hem och nu är jag själv med psykopaten. RÄDDA MIG NÅN. Skoja. Eller?
Ska vara lite social nu.
Eller?

bildbomb !

Här kommer min helg i bilder!

Var med Isabelle, dagen efter åkte vi in och träffade denna chey! Therese alltså.

Vacker!

Happyfaces var det här ja! Satt på kajen och njöt av våren, inte konstigt att de är glada!

Jag var också glad!


Lika cp båda två

FINFINT!!

Sen lekte vi turister i Gamla Stans lägenhetskvarter..Här posar Isabelle, som tjockade sig genom att köpa TVÅ hela glassar!! Ajaj Isabelle... (Okej jag ger mig daim-glassen var min..)

Vi träffade på lilla Sonia som extrajobbar som tomtefar-staty. Fett flash.

Är det bara jag eller ser dockan jävligt lömsk ut..?

Var tvungen att föreviga detta..Lite komiskt är det ju.

Två glassar Isabelle..Vad sa vi om det?

Fråga mig inte vad hon håller på med..

Therese brister ut i garv eftersom hon råkar tappa en pungkula. Så vare ja.

När Therese åkt iväg drog jag och Issan till hötorget och hittade dessa übercoola onepiece-dräkter. Tänker direkt på bananerna B1 och B2.



Vem härmar vi? Vem vem vem vem?

Sen träffade jag apan herself. Vi gick till rålis och hade det trevligt, kollade lite på alla sk8are (fett coolt en åtta!!) och snackade, gick runt lite osvosv.

Jag är för snygg för att platsa på foto.


Fin!!

Kärlek på hög nivå!

Jag lyssnar på spotify just nu,och ni som har tillgång och ork och lust ska sätta på Timbuktu-The botten is Nådd, och sen kolla igenom ALLA bilder. En gång till :)

Ååååh, vårkänslor.


Till brunch klockan 30 minuter över 1 blev det hamburgare på balkongen, varav att jag nästan råkade spotta en kille i håret,blev lite osäker om jag träffade. Aja,han kollade upp på mig som om jag var ett galet freak..

Sen blev det lite fika på Cofféehouse på Odenplan, mysigt! Dessutom vill jag påpeka att båda vi gick utan jacka idag, kändes fan som sommar i solen.



Ice-coffee till Hanna och cola till mig.

Hanna i ett nötskal: "Aah,men sen sa han att jag typ.. *jag tar upp kameran för att fota henne*..inte kunde..*slutar prata och ger sig in i en liten pose* *jag fotar och lägger sen ner kameran*..göra så mot honom eftersom.." Och så fortsätter hon prata. VARJE GÅNG HANNA,VARJE GÅNG!


Haha, i just detta ögonblick slänger Hanna en titt på ett par riktigt SNYGGA killar som kommer upp från tunnelbanan, haha!


Så avslutar vi denna stora bildbomb med en fin bild på Hanna.

Min dag har bestått av mycket sol, chillande och mat. Hoppas ni haft det bra ni med.


what would you wish for?

Idag har jag riktigt njutit av solen! Men fått någon färg, ens nåån liten skillnad, liiite färg i ansiktet? Nejdå. Självklart inte. Menmen, livet går vidare.

Just nu är jag hos Hanna, vi ska sätta på en film och tjocka glass snart,så ni vet liksom. Idag har jag och Isabelle träffat Therese i gamla stan, vi satt vid kajen och drack cola, rätt nice faktiskt. Sen när vi sagt hejdå till Therese åkte vi till hötorget, kollade lite kläder, berättade detaljfullt hur drömskolavslutningsklänningen ska se ut, och sen runt 3-4 skiljdes vi åt och jag åkte till Hanna, sover här ikväll. Mys!
Ha en bra fortsatt söndag, bye!

Idag i rålis, love you bästus.

jeremy sumpter

Jag och Isabelle somnade igår under filmen, yeah. Men sen vaknade vi runt 11, låg kvar ett tag, bestämde oss för att vi måste se färdigt filmen eftersom han som spelar Peter Pan är så sjukt jävla söt, så det har vi gjort senaste timmen. Förutom att ha fixat oss.
Snart ska vi in till stan och träffa Therese, fika lite i vårsolen! Mysigt. Kameran är med eftersom jag packade med den igår smart som jag är. Alla tummar upp!
Men ha en bra söndag, i will. Dessutom är det ingen skola imorgon. Hur skönt?!
Ouh majj fakking gadd. Jeremy Sumpter som Peter Pan. SÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖT!!!!!!!!!!!

hola guapa

Är hos Isabelle nu, sover här ikväll! Dagen har varit rätt hektisk.. Först vaknade jag och Hanna, vid elva av väckarklockan..Sen städade vi och så och vid kvart i ett ungefär så skiljdes vi åt och jag åkte till Sofia för att vara barnvakt till halv fyra åt Isabella och Olivia, sötisar! Vi lekte lite i parken, köpte glass osv..
Sedan gick vi hemåt. Förresten, var det varmt eller var det varmt idag?! Gick runt i linne, härligt!
När jag kom hem hoppade jag in i duschen, sen fixade jag mig lite, packade för ikväll och sedan åkte jag, mamma och Zache till min moster som fyller år idag! Vi åt lite tårta och sånt men stannade inte så länge. Mamma skjutsade mig till pendeln och sen kom jag hit.
Vi åt middag, skitgott som vanligt. Issans familj lagar typ alltid VÄRSTA maten, rätt nice :3
Sen bestämde vi oss för att gå till Ica Maxi och köpa godis, så det gjorde vi. Men ingen av oss ville gå in så vi tog tunnelbanan till alvik (haha) för att sedan tillbaka. (y)
Men det var skönt att få sig en liten kvällsprommis och ett långt snack! Love you Issu.
Men när vi kom hem så..var vi inne på datorn och nu ska vi kolla på Peter Pan! YEAH. :D

igår

Igår bestämde vi oss för att åka till ip:n och chilla. Det gjorde vi också..







jag är en våldtäcktsman!

..Sen ville Hanna till Sam så vi åkte dit...

Sen drog vi hem, hade lite trevlans på bussen..

Ja, så gårkvällen var väl helt okej, när vi kom hem bäddade vi i gillestugan sen kollade vi på film, och sen somnade vi! Men ha en bra lördag och njut av vårsolen :D

när man bär väst, det är då man är som bäst

Jag och Hanna ska typ gå till ip:n nu eller nått :) Vi har lagat middag och köpt godis so we are ready to rumble!!
Men ha en bra fredag, det ska iallafall vi ha! Pussvejs.


bror




Världens bästa bror! ♥


INVIGNING!

Här sitter man på balkongen och njuter av att det är sol, sjukt varmt! Känns som sommaren, åh härligt! Sedan njuter jag såklart också av att det är påsklov! Wiho!
Hanna kommer hit direkt efter att hon slutat praoen, nice nice. Ikväll har vi lite spruckna planer som vi ska fixa men vi får se hur det blir. Och vi kommer vara helt själva hemma för Zache är med en polaree och mamma och pappa är på massage! Så yes, hoppas det inte kommer brinna ner bara..Vem vet?

Dagen har varit jäkligt seg, men det är ju fredag så varför klaga? Spanskan var den lektionen som sänkte hela dagen, ja jag tycker att det finns vissa lektioner som är stämplade som "sänker-ner-humöret-på-hela-dagen".
Men lunchen var en besvikelse, och sen blev det lite vattenkrig.
Men dagen har verkligen känts som vår! Så ja, kan inget annat än att vara glad för det liksom :D



Lite bilder. Tog några på mig själv men duvet blogg.se skulle förbjuda att lägga upp sådana groteska bilder så vi skippar det tycker jag!


oh..my..munther


Oh maj gadd vad söt! Ulrik Munther ♥


musicmusicmusic


Mohombi ft Nicole Scherzinger - Coconut Tree

Bruno Mars - The Lazy Song (Den här blir lätt min drog i sommar!!) (Själva låten börjar efter ett tag)

Eminem & Skylar Grey ft Dr.Dre - I Need A Doctor


lista från kling

Vad heter du? Vendela Lönnqvist
Har du kysst någon inom de två senaste veckorna? ne
Är du kär? HEH
Gjort nåt du ångrar? Självklart
Velat bli tillsammans med ditt ex igen? Har väl hänt
Är du blyg? Beror på med vem, men ne inte så ofta
Vilken årstid gillar du mest? Sommar for the win!!
Favoritdjur? hund, hamster,delfiner :D
Vad består din garderob av? Kläder,skor,jackor
Hur mycket pengar har du varje månad? 500 men gör av med det rätt fort
Vad köpte du senast? donken mat
Den bästa filmen? vet inte :p John Tucker Must Die e bra!
Vad är klockan just nu? 20:31
Hur mår du? Fine
Vem kysste du senast? Haha mamma på kinden om de gills?
Har du åkt moped någon gång? japp!
Är du mörkrädd? Haha känner du mig?
Vart skulle du helst vilja ha piercing? vet inte! näsan är fint, annars naveln
Saft eller alkohol? Saft
Största svaghet? Ja e kittlig haha ;p 
Röker du? NOOPE
Bästa bok? Ängeln
Blivit rånad? Nej
Humör just nu? trött men glad för att det är lov imorgon!
Vilka internetsidor besöker du varje dag? facebook och blogg.se
Vad slösar du mest pengar på? mat eller godis hah x) annars typ kläder
Vad dricker du för alkohol? Cider om jag måste välja
Kan man vara vän med sitt ex? eh ja?
Favoritchoklad? marabou in my heart
Varit kär i en kändis? Logan Lermaaaan <3
Har du lätt för att kunna lita på folk?
Är du lycklig? viiizzt
Använder du smink? japp
Hur ofta motionerar du? 3 gånger i veckan om man räknar med skolan haha! Ska väl börja på dans eller gym tror jag :)
Vad har du för drömmar? olika, inatt drömde jag en askonstig dröm hahahaha
Blivit tagen/hämtad av polis? nej
Blivit förföljd? iingen aning, får för mig det ofta på kvällarna,ja
Hur svarar du i hemtelefonen? Hallå? eller Hej det e vendela?
Hur svarar du i mobiltelefonen? Hallå? eller Heeej!
Ringer det mycket till dig? hem eller? kan hända
Ringer du mycket? händer
Vem ringde du senast? Hanna
Hur mycket pengar har du? 3925 :D
Antal timmar sömn inatt? 7!
Sover du ensam i natt? japp
Vem sov du hos senast? Hannish
Vem sov hos dig senast? Linnea
Vem vet mest om dig? Hanna
Vem vet du mest om? Hanna haha :)
Vad ser du fram emot? moppe och sommaren
Vad vill du just nu? på en solstol i thailand
Vem hånar du? dig ditt fule fan
Vem längtar du mest efter? ...
Vem vill du helst slippa? vet inte
Vem stör du dig på? ...-.-
Vem vill du sova bredvid inatt? ingen, min säng platsar bara för MOI. ;)
Vilken årstid är det nu? Vår med stort V!
Anser du dig själv snygg? neeej haha!
Har du varit kär? yes
Är du en bra partner? haha, jag vet inte? man hoppas väl det
Har någon varit otrogen mot dig? nej
Har någon varit otrogen mot någon , med dig?  nej :s
Har du varit otrogen? ne
Brukar du oftast ragga eller bli uppraggad? raggad <333333 haha fett fult ord! :D nej men ja vet inte :s
Är du fortfarande med personen du kysste senast? vadå hänger med eller är tlsm med?
Vad åt du senast? en bakelse x)
Är du polare med grannarna? haha jorå. BFF!!!

vår!


Åh nu är det verkligen vår! Solen sken hela dagen och det var allmänt varmt. Dessutom såg jag massa blommor, vårvårvår! :D
Dagen har inte bestått av så mycket lektioner. Jag och några andra från klassen gick, efter matten, till Fullersta Bio och såg en teater som en kille i vår klass var med i. Sedan var vi tillbaka i skolan och skollunchen var rätt god. Efter det hade vi SO där jag sov, vi har nämligen kollat på en skittråkig film de senaste tre lektionerna typ. Uäk.
Efter det var det bild som är rätt chill! Efter det slutade vi och jag gick hem och skrev lite på min svenskadeckare. Kollade lite på teve, åt lite, gick ut och delade ut lite lappar i området, fotade lite, vilket är ett av resultaten här uppe! Blev rätt nöjd.
Sedan satte jag mig vid datorn igen. Haha. Hej liiiiiv.
Men nu pratar jag i tele med denna vackra skapelse:

Gullegris!
Men nu ska jag vara lite mer social i telebaban, även fast jag typ inte lyssnar på vad hon säger menmen :)

word

Måste skriva av mig lite.
Runt om oss, hela tiden, finns det en oskriven regel om hur man ska se ut. I tidningar, teve, musik och så vidare. Man ska vara smal, snygg, perfekt hy. Man ska vara perfekt perfekt perfekt.
Sedan finns det tidningar tillexempel, där det står att man ska bli tagen för hur man är, vem man är. Sedan bläddrar man vidare och en reklambild på återigen - en perfekt tjej som posar för den nya mascaran.
Frågan är-varför? Vilka skulle alla vara om inget av allt detta skitsnack påverkade oss människor? Skulle folk sluta säga ut högt hur fet man är, även fast man är smal? Skulle man fortfarande ta tag i låren och tänka att man är tjock? Skulle man kolla på sig själv i spegeln och för en gångs skull fokusera på att man faktiskt är fin, hur man än ser ut? Alla är unika och det finns ingen som ser ut som du, det är det som gör dig speciell.
Jag vill sluta tänka såhär, det gör jag varje dag. Varje, exakt varje dag, poppar det upp massa tankar i huvudet. Tänk om jag såg ut som henne..Då skulle mitt liv vara perfekt!
Men allvarligt, det stämmer inte det minsta. Bakom den tjejens foundationlager måste det väl finnas någon sorts dålig självsäkerhet? För skulle man ha så bra självförtroende skulle man inte behöva något smink. Smink lägger man ju på för att se finare ut-se där, man har lyckats bli påverkad av alla dessa tusentals reklamer. Även om man inte tänker på det. Och man blir dessutom väldigt påverkad av människorna runt om.
Jag är precis likadan, det är liksom mänskligt att vara så. Jag kan knappt gå till skolan utan smink,det är som en drog på något sätt! Även fast jag vill, om jag inte orkar, så går det på något sätt inte. Men en dag, då ska jag fanimej lyckas. Jag vet att jag låter jättekonstig och löjlig men för en tjej med dåligt självförtoende så är det ett stort steg för självkänslan, eller hur?
Och alla dessa tjejer i min ålder som vågar gå till skolan utan smink - dom är ju skitcoola! Cred till er!
Undrar om jag en vacker dag också lyckats känna att, nejmen Vendela, du är faktiskt fin som du är, du är inte tjock. Om jag lyckas med att få bort alla de tankarna, då kommer jag tillslut bli nöjd med mig själv. För det är jag inte, jag tror ingen är det. Alla lär vi hitta något ynka litet fel som man själv bara går runt och tänker på, medans alla andra är fullt upptagna med att tänka på sig själva. Så är det bara. Det gäller att sluta fokusera så jävla mycket och skärpa sig.


fjärde bilden

EN BILD PÅ EN KONSTIG TID I DITT LIV :
( f a t t a r  i n t e  r i k t i g t , m e n m e n )

Okej, just tiden på den här bilden var det inte. Men den representerar mig och Hanna som är på mitt land när vi hade minnesstund för Jennifer som hade gått bort 1 år tidigare. Så ja, det var den tiden, ett år tidigare den där bilden eller vad man nu ska säga, som var en riktigt konstig tid i mitt liv. En omtumlande tid.


nu vill jag ha riktig vår,tack


tredje bilden

EN BILD PÅ NÅGON I DIN FAMILJ :

Inte nog med att jag ser så muppad ut som man kan bli, så står jag typ utanför den där kärleksfulla lilla familjeklungan och ler så jag ser ut som en jävla ailen, HEJ!!! *vinkar som ett litet dampbarn*

Menmen. Dagen har varit hyfsat seg, onsdagen är veckans näst värsta dag, efter måndagen. Och när jag kom hem somnade jag framför teven och sen pluggade jag och skrev feeett mycket på min deckare *stolt*.
Kladden ska nämligen vara färdig efter lovet, wiho! Nejmen jag har inte så mycket kvar liksom. Så det e chill in the hood.

Men nu ska jag typ..fortsätta att göra absolut verkligen ingenting, byyyyye :)


i need a doctor

Sitter och lyssnar på Eminem's nya, ft Dr.Dre och Skylar Grey. Kan tyvärr inte lägga upp den eftersom youtube fuckar så ja..Ni får kolla själva för den är helt klart värd att lyssna på :)

Men aja, jag ska gå om cirka 6 minutas, skola nivet. När jag kommer hem blir det plugg, och ingen parkour för mig då. Mamma och pappa säger att jag inte får. FAAAAAAAN. (Hanna vet varför jag blir så brutalt ledsen) okej brutalt var väl att ta i menmen!

Nu ska jag klä på mig, det regnar ute.. -.-


skola imorgon

Imorgon blir det skola. Lite av hostan sitter kvar fortfarande men vafan, tre dagar pallar jag sen är det lov people! Wiie :D Fetta med skönt säger jag bara. Imorgon är det hemkunskap, bra eftersom det inte är jobbigt, dåligt eftersom att jag förmodligen kommer få reda på provet som jag inte hade pluggat ett piss till (lite faktiskt) men som vanligt glömt. Och konstigt nog så har min hklärare en förmåga att få en att känna att man liksom gjort läraren besviken, eftersom att hon är så rolig. Man får typ dåligt samvete. Men inte så länge eftersom Camilla sen säger något glatt på skånska och skrattar, så jävla skön xD

Men vi hörs väl imorgon då! Nu ska jag sova, lycka till med det. Vaknade 11 idag så yes. Det blir väl att somna vid 1.

Jag på nyår

HAHAHAHA


Hahahahaha! Kom just på en grej, och så funkade inte internet på ett tag så började göra en paint-teckning, på en grej som jag,Sonia och Isabelle snackade om för aslänge sen! Hahaha bästa!
OBS! Läs innan annars fattar ni inte. Jag hade varit på hockeymatch och sen dagen efter var jag med Issan och Sonia, och då berättade jag att det fanns assnygga killar på matchen. Så ja..Let the painting speak for itself..

Jag vet att jag är bra på paint. Ni behöver inte överrösa mig att smickrande kommentarer, tack ändå för att du tänkte tanken :) :$



långklänning

H I S S / D I S S ?


andra bilden

( Första bilden(rna) fick vara de där på Sonia och Isabelle, och Catti och Tessi, alltså några man alltid har roligt med )

EN BILD PÅ DIG SJÄLV:


saknar


Sonia och Isabelle - lyssna på låten, väcker den några minnen? Haha!











  














Saknar dom där vardags-garven vi brukade ha varje vecka i sexan och sjuan. Saknar er

trettio bilder

1a Bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någondu tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på en söt person.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: En bild på någon som betyder
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om

visste ni?

Jag tycker för det mesta om killar med brunt hår (inte alla haha men det är snyggast på killar)
Jag hatar när folk är dryga utan mening,speciellt på sms eller nått, även fast jag också är det ibland.
Jag drömmer om att bli skådespelare, typ som Malin Åkerman. Skådespelarkarriären är typ min största dröm!
Jag skulle vilja göra om min garderob HELT, slänga i princip nästan allt och sedan införskaffa nya kläder.
Mina fobier är mörker,spindlar (jag kan inte vara riktigt avslappnad i samma rum som jag sett en spindel i) och sen när man är i ett rum som är kolsvart och när man tänder så blinkar lampan några gånger innan, då måste jag blunda för jag tycker sånt är obehagligt.
Jag har en förmåga att se hur folk mår, alltså om de är ledsna eller så. Men jag frågar bara vad som hänt beroende på vem det är och hur bra jag känner honom/henne.
Jag blir alltid gladare på sommaren och våren, och jag är nog inte den enda!
Dagen efter jag har städat mitt rum blir det stökigt igen. Det är faktiskt ganska irriterande men själv tänker man att det inte går att göra något åt. Vilket stämmer mitt i prick.
Jag svär väldigt mycket. Inte lika mycket hemma som med kompisar. Men jag brukar tänka att det bara är ord som någon stämplat som fula, så whatever liksom.
När jag är med folk, och så kommer någon person in i gruppen, så kan mitt humör sänkas till botten. Förmodligen så ger den som kom in i folkmassan dålig "energi" ifrån sig enligt mig, och jag stör mig på honom/henne oavsett om jag vill eller inte.
Jag har ett märke under vänster ögonbryn, då jag som en otroligt smart 3-åring hoppade i soffan,föll och landade rakt på soffbordskanten. AJ.

Här ser ni märket haha! Charmigt..


jag har tråkigt och det här är min blogg alltså har jag rätt till sånnahär listor!

One three hill eller O.C: o.c
Ute- eller hemmakväll: utekväll,fast beror på vem man har hemmakväll med!
Sex eller mys: mys
Salt eller sött: saalt!
Lyx eller budget: budget är alltid budget!
Sommar eller vinter: sommar helt klart
När är du Född: 1996
Vad har du på dig en ledig dag hemma: mjukisar,linne och tjocktröja typ
Favoritresturang: thaibufférestaurangen i nacka forum!
Favoritfilm: karate kid
Drömväska: den från modekungen.se, ge mig..
Har du barn: nope
Födelseort: stockholm
Smeknamn: welli,vendlo,vyndelah (hahaha)
Favoritfärg: svart,vitt och allt däremellan
Drömprins: Logan Lerman.. :$
Har du varit kär: ett par,de flesta stora idioter
Favoritlåt: de flesta med eminem,svårt att välja..
Maträtt: tacos eller thai
Favoritresemål: olika, men varma länder är prio1!
Favoritblomma: liljor e finfina :3
Tycker inte om: spindlar!
Senaste sjukhusvistelse: när jag hade pissont i magen
Favoritdricka: trocadero
Vilken färg på väggarna i ditt sovrum: skitful babyblå (folk säger att dom faktiskt är vita men dom har fel och jag har rätt så ere)
Vad gör du när du är uttråkad: sjunger för mig själv
Missbruk: knark <333333333333333
Vän som bor längst från dig: stina lindqvist
Vad retar du dig mest på: folk som bara är dåliga människor.
Läggdags: efter bolibompa
Nagellack: har typ försvunnit men grått funkar jämt!
Husdjur: har inget
Skostorlek: 35/36
Syskon: en bror
Favorit pålägg: cheese!
Om du var tvungen att skänka bort 25 000 till välgörenhet vem skulle få dina pengar: oj..shit.Ehm, förmodligen för diabetesforskning (om det finns för jag känner en som har det och ja,jag vill ju motverka det då)eller fattiga barn i andra länder!
Vilket är det vackraste ordet: love :s
Bästa bok du läst: vet inte..
Är du Internetberoende: haha skoja inte
Favoritparfym: mångaa, escada luktar gott också.
Gillar du snö: ibland
När köpte du något åt dig själv sist: minns inte :s
Vilken är din bästa egenskap: att jag jag lyssnar när folk har problem och är hjälpsam kanske? Fråga mina vänner.
Senaste pojkvännen: vincent
Senaste köpta skiva: köper aldrig skivor hah
Favoritgodis: choklad!
Innerstad eller liten ort: innerstad helt klart
Favorit bloggar: emil.blogg.se, och vänners typ
Nytt eller vintage: bryr mig inte om sånt, bara det är fint och jag trivs i det :)

what are words


Har lyssnat på den här ett tag, men alltid glömt att liksom lägga upp den i bloggen, men nu! Helt klart värd att titta på, så hemsk men fin..

Idag är jag hemma, nyser hela tiden, kan bara andas genom ena näshålan (hahahaha) och hostar som en jäkla häst. (Kan dom hosta bytheway?)
Oavsett, ska upp och ta frukost snart, men ni förstår mina vänner, jag är lite cp för jag kan inte stå upp längre än typ 2 minuter när jag är sjuk, för annars kan jag svimma! Normalt? Naeh va...
Fixade headern lite snabbt igår, stör mig fortfarande jeffligt mycket på att det står vechlo med störande små bokstäver i mitten av bilden.. -.-
Menmen, ska dra mig upp nu och så hörs vi kanske, bara kanske.


OMG

HEJ! Okej Vendela är sjuk så nu ser bloggen lite tom ut på inlägg, så efter som att Vendelas bästa kompis är så snäll så kan jag ju slänga in ett litet inlägg, Vendela kommer nog bli super duper mega glad när hon ser att jag är värsta hacker som loggar in på hennes blogg. Menmen! Hon är sjuk, och det är tråkigt. För när man är sjuk så blir man mindre social, visst? Så då är hon mindre social mot mig, och då saknar man henne och grejer. Hon har tillexempel inte haft på hennes mobil på hela dan, så var tvungen och ringa på hennes hemtele och grejer. Asså omg... Till er som inte känner mig så tror ni tog att jag är lite utvecklingsstörd som Ica Jerry, men jag är bara lite special, deal with it liksom. Haha nä fan ska sluta nu innan det här inlägget kommer spåra ut, så aa. Men bara för att vara lite gullig och snäll så erkänner jag, jag älskar dig mest Vendelo. Just for your information. You are the worlds greatest. Sen så måste jag bara säga en grej till, till er alla idioter som tror att gr8 beter great så är ni bara lite... dumma. Jag menar, det blir ju grotta såklart...? :o HAHA men hejdå puss!

Sötisaaaar. ( Det är dom här bilderna som får mig att publicera det här inlägget i kategorien Foto - Natur och Djur )

so sick..

Ååh jag är sjuk! Jätteroligt verkligen.. Det gör apont i halsen, ont i hela kroppen..ja..you name it! Som jag berättade igår.
Men istället för att tråka ut er kan jag skriva om vad som hände igår och idag..i bilder! Nått nytt haha..Men jag hade liksoom med mig kameran i skolan eftersom jag skulle till Hanna direkt efter och hon beordrade mig att ta med den så ja. Here we go:

Var i skolan..

PosarN

Töntar!


Hahahahahahahahaha!


Är man cool så är man..



Hahahaha!

Sen var jag och denna tjej på donken!

Och så blev vi utelåsta..

Sedan färgades hår!

Sedan drog vi ut, skillnad på håret va?


Det var nästan alla bilder jag vågar lägga upp haha!
När vi kom hem så snackade vi, flummade, och jag lovar, jag har nog aldrig garvat så mycket i hela mitt liv!!
Det var lite jobbigt eftersom jag hostade lite emellan, så tillslut garvade jag så mycket så jag hostade, och det kändes som om jag typ skulle hosta upp..jag ni fattar. Det var skitläskigt!
Men vi somnade runt tre tror jag? Jag somnade tydligen asfort enligt Hanna, for your information.
Sedan var vi tvugna att gå upp runt tio-elva eftersom Hanna skulle på något konfa-möte. Och alltså om ingen skulle väckt mig skulle jag nog sovit till 3-4 på eftermiddagen, ush det var heemskt! Jag var nog ganska sjuk då också..Men jag åkte hem, mamma hämtade mig i centrum och när jag kom hem la jag mig i sängen och somnade, vaknade runt tre, somnade om till 4 och la mig och kollade på teve, Hanna ringde, vi skulle egentligen varit idag men eftersom jag är i princip död så skippade vi det!
Men det var bra eftersom jag drogar halstabletter och mitt huvud känns som en ihopknöglad kudde samt min kropp är som förlamad. Yey.
Som pricken över i:et har mamma sina tjejkompisar här, dom låter som en såndär nivet publik som garvar i komediserier. Det är trevligt, speciellt med min nuvarande huvudvärksskit.

Men hoppas mina galet vackra bilder höll er sysselsatta haha!
För mig blir det en lugn kväll, kommer säkert somna vid åtta så ja, gonatt! x)


varför du skratta den?

Hanna visade det här sjukt roliga men fortfarande så himla gulliga klippet idag. Visst är Paow och Hugo SÖTA?! Paows glugg är ju fan galet cool,ch Hugo kan man ju inte direkt klaga på heller! ;)
Men allt som allt är det Khadidje som slår allt. VARFÖR DU SKRATTA DEN?! Hahahaha,tänker direkt på dig Isabelle! xD
Idag vaknade jag av att min väckarklocka ringde, riktigt trevlig morgonstund. Men sen satte jag mig upp, och alltså jag har nog aldrig mått så...konstigt. Gjorde det ända till lunchen, plus att jag inte kunde snacka pga min vääldigt hesa röst. Sedan hade jag ont i hela kroppen, undrar verkligen hur jag sover... :s Och sen hade jag ont i huvudet. Riktiiiigt trevligt! Funderade på att gå hem efter fysiken, men jag höll ut väldigt tappert!
Ville ju inte ligga hemma en hel kväll, yeh..
Iallafall, efter skolan så åkte jag in till fridhemsplan, mötte upp Hanna, och sedan gick vi till donken, jag tjockisåt, mådde genast bättre! Efter den lilla flumstunden så gick vi till Kicks för att kolla på hårfärgen åt Hanna, men alla var för dyra så vi drog till Ica Maxi där de var betydligt billigare! 30 kronor för att vara exakt.
Vi fick skjuts hem och då färgade Eva Hannas hår, och jag och Jocke kollade på 2 ½ men, så jävla bra!
Och sen sköljde vi ut allt, det blev faktiskt fint! Mörkare blev det!
Men nu ska vi till solna så ha en bra fredagskväll! :)

du är bäst nu. men du var bättre förr.


Any other way

Tagga för fredag imorgon då! Det blir nice, ska vara med Hanna hela helgen förmodligen. Om ca en vecka är det ju P to the ÅSKLOOOOV!! Fyfan vad chill! Kul bara att jag har två prov efterråt, yeh!

Aja, life goes on. Kom nästan precis hem från Adam, han fyller år idag så vi var där och så. Och vet ni? Jag har inte pluggat ett skit idag. Känner mig fri som en fågel, typ.

Finns inte så mer intressant att säga, förutom att mina älskade koss har gått sönder. Alltså, man kan fortfarande höra i dem men den ena hörluren har liksom lossnat :s Inte roligt alls! Så nu är det en fet,stor,svart tejpbit virat runt ena. Yeh på det också!

Annars leker livet. Bortsett från pluggandet,skolan,tidiga mornarna och så vidare och så vidare. Listan är oändlig.
Men ni får hare så gött så hörs vi kanske imorgon!


nothing to lose

Vet inte vad jag ska göra. Du är så jäkla fin,men det funkar ju inte. Inte det här. Eller?
Dumma, dumma mig.

Var tvungen att skriva av mig.


ursäkta min franska,

Gick upp 6 idag, var inte trött alls! Sjukt!! Men iallafall, sov ju hos Hanna somsagt. Det var trevligt. Vi var först på parkouren, hade lite kul hhehehheehehhehe (a), sen åkte vi hem, jag duschade och sen satte vi på "Little Britains" eller vad fan det där nu var. Sjukt konstigt iallafall, men vi pallade inte kolla mer så vi stängde av och pratade istället! Mycket mysigare enligt mig. För jag är ledsen just nu. Ärligt, DET ÄR JOBBIGT. Vad säger jag inte, men aa..
Ska gå om tio minuter. Onödigt inlägg jag vet men ni får nöja er med det nu!



HELVETE

FUCK MY LIFE JUST NU. VARFÖR BLIR DET ALLTID SÅ. fanfanfan.
Tumblr_lj91fkqxqs1qgumtpo1_400_large


@ Hanna

Är hos Hanna nu! Sover här inatt så det blir nice! Har inte bloggat på ett tag, men jag har bara inte haft lust och så. Sedan har det inte hänt så mycket heller så ja... Snart ska vi dra till Slussen och sen typ hem, boka biobiljetter till fredag hihi! Sedan vet jag inte, det är Off the map ikväll så det mååste jag se!
Ha det bra fellas.
Jag och bestis på färjan till hennes landställe i typ Maj eller nått, snart är vi där igen! :D

jag erkänner

Läste Hanna och Claras blogg, där Clara hade varit och sett Never say never, och jag kollade på trailern, och it's true, believe it or not, men jag vill fan ta och släpa med mig nån stackare och SE DEN!!
Den verkar ändå rätt okej, en självbiografi om Justin Bieber är det för er trögskallar. Men alltså, jag är inte världens största fan direkt, men det är inte så att jag tycker att han suger, för det gör han ju inte? Har egentligen inga kommentarer om honom bortsett från att jag vill se hans film. Kolla bara hur nuttiputtiluttitutti han är i början! JAG DÖR!

"My name is JUSTIN, this is how I drum!"  Hahaha uurgulli!
HANNA VI SKA SE DEN!!!!!!!!!!!!

svar på tal


Isabelle, vet inte om du menar den där videon när jag och Therese dansar eller om du kommenterar på det här inlägget (Förortsungar) men iallafall, SÅ VAR DET VERKLIGEN INTE!
Jag gick i mellanstadiet då, för jag gick fortfarande på eftis (där jag gick mellan 3,4,5 typ) och jag gick i Klastorp med min äldsta klass, förstår inte riktigt hur du tänker! :P <3


He was..born this way


Hahaha! Älska denna kille alltså, snacka om att våga släppa loss! Han är ju cool!
Måste bara tillägga att samma tunnelbaneuppgång, och när han går vid Forever21 och där de filmar The Worlds #1:st, där har jag varit :D Fett coolt!!

Jag. har. tråkigt.

Den här lördagen blev sjuukt seg! Har inte gjort ett piss förutom att lämnat huset en gång för att åka ner och köpa godis och hyra film! Så en hemmakväll med brorsan och William blev det! Kan ändå behövas ibland vizzt?
Sedan har jag varit lite kreativ och fotat lite, min största inspiration just nu är kärlek, som ni kanske märker, och som jag saknar så grymt!
Här är de redigerade resultaten:


Vad tycks? Hiss eller diss? Jag tyckte dom blev rätt coola iallafall, valde bara ut dem bästa så ja :)


Words

The dreamguy is the one who let you wear his hoodie when it's cold. The dreamguy is the one who always stick up for you in any situation. The dreamguy is the one who calls you in the middle of the night just to tell you how much he loves you.
I wonder where he is right now.


hold me ,

Tumblr_lih3h23dot1qg8ceuo1_500_large


andra i fjärde

Vaknade för kanske en timme sedan ungefär..Fett skönt det var, att få sova ut.. Iallafall, idag vet jag inte vad som hända skall.. Blir nog en slappdag förmodligen! Sedan ikväll vet jag inte, ska ringa runt lite nu. Ligger fortfarande i sängen, nu måste jag upp haha! Halva dan har ju redan gått och utanför mitt rum håller folk på att storstäda typ. Aeh Vendela upp nu!!

"Inte så stor skillnad" tänker ni, men det är faktiskt lite skillnad, tycker jag?

one time,one time only

Alltså herregud. Kollade Thereses blogg, hittade klipp från sexan-sjuan. Alltså ohmygod.
Lägger upp den värsta av dem alla - NOlektionen. Fyfan säger jag bara. TITTA PÅ MIG!! Eller vänta..Glöm vad jag sa.

Uew, måste säga att mina ben ser sär ut på stillbilden!
Okej, japp. Nu när ni sett den har ni förmodligen också sett vårat lilla cepegarv där mitt i dansen,riktigt jävla fult alltså, och inte tala om PINSAMT!!Sen råkar jag ju omedvetet vara 2 centimeter från att slå in Tessies huvud i bordskanten. Kunde gått riktigt illa. Helt plötsligt slutar vi garva och fortsätter med vår lilla, DESSUTOM, INÖVADE DANS!!!
VILL BARA OBSERVERA ATT DETTA ÄR MYCKET OSERIÖST OCH JAG GICK I ÅRSKURS 6! TVÅ ÅR SEDAN, ALLTSÅ VAR JAG..13? IALLAFALL, JAG VAR LITEN OCH HAR MOGNAT MYCKET SEDAN DESS!!!
Diggar förresten Tessie i slutet: "Är det nån som är stark så är det VENDELA!" Och jag klämmer in lite diskret sådär: "OFTAA!!!" Och så Isabelle: "Först kommer Vendela sedan Tessie."
Herregud vad tiden flyger iväg när man är seriös också.

Skolan har varit helt okej idag faktiskt, lunchrasten var...speciell. Skämdes ut inför halva åttan av några som kommit på en briljant idé..Vad? Orkar inte berätta nu hah..
Annars har jag haft vanliga lektioner, var rätt ofokuserad på sista men annars helt ok. Fick se mina omdömen också.. -.-

Nu när ni vet det så tänkte jag säga att jag har klippt mig idag, helt okej. Hon klippte typ några centimeter, men när jag fick se håret där bak, ve och fasa trodde jag det skulle bli, men det såg ut som om hon inte tagit en gnutta! Så happy as a penguin blev jag.
Nej men nu ska jag ta och krypa ner i min URMYSIGA säng och sova, vi hörs väl imorgon då jag inte har något planerat, for once i a lifetime tiip.
Visar bild imorgon, nu protesterar mina ögonlock, jag måste sova.