förortsungar

Hahahahaha, måste berätta en sak för er.
Kollade runt lite på youtube, kom konstigt nog in på förortsungar, filmen ni vet? Haha, fick värsta flashbacken. I typ 3:an. Lizette som jag gick i samma klass som, hade kommit på den ytterst briljanta idén att göra en musikal,filmen Förortsungar dåra som var jättepopulär då,och visa upp den för klasskamrater och föräldrar och fritidslärare. Jag var Mirre, kommer inte ihåg resten. Men jag var sjukt insatt i min roll. Det var så jäkla kul! Musiken och allt var ju himlans bra.Sen hade vi den där uppvisningen, det var jättemånga från klassen som var med, både killar och tjejer.
Klart man var nervööös och glömde vad man skulle säga, men annars blev det succé!


Urgulligt !


Baby your a firework.


Wow. Älska säger jag bara! Boyce Avenue (ft.David Choi)- Firework


Wuhu

Fredag imorgon då. Skönt! Imorgon har jag fysikprov, på ett kapitel som jag hade i sjuan, och dessutom pluggade så sjukt mycket till. Också har jag det igen (y).
Jaja, inget att grina över. Det är väl kanske en fördel?
Kom på att jag ska få veta vad jag fick på SO-hemtentan också..Shiet!
VET NI?! Jag fick reda på B-delen på mitt matteprov idag. Eller alltså,jag var inte färdig då, men hittills hade jag hela 17,5/20. GISSA GLAD JAG BLEV ELLÄÄH.

Iallafall, idag har det inte hänt mycket.. Pluggade lagom mycket, ett ämne bara. Snälla jag ber er,skriv ner det någonstans.

Imorgon ska jag till min gamla granne med mamma och Zache. Vi ska äta middag där, blir väl trevligt. Och så ska jag klippa mig! Får se vad som händer.. ;)

Ne, nu ska jag nog läsa lite FRIDA, har inget att blogga om,alls just nu..

pannacotta


Idag fyller pappa år. Grattis gamling!
Vi åt hemmagjord pizza som jag och Zacharias gjort. Sedan hade jag gjort pannacotta, som ni ser på bilden här.
Haha, sen hade pappa köpt prinsesstårta, och lite senare kom mormor och Roffe, och hade köpt en exakt likadan, haha! Samma affär och allt också, så nu har vi två feta tårtor i kylskåpet. Tårtkalas någon?

Skolan idag var..Tråkig men helt okej. Hade sovmorgon så det underlättade lite!
Sitter och kollar på Grey's Anatomy, snart börjar Off the map, inte missa!


desperate ♥ housewives

Har precis kollat färdigt på det absolut bästa programmet någonsin! ♥ Älskaälska.
Imorgon är det onsdag, vilket innebär hemkunskap, och Off the map. Sedan fyller ju pappa också år somsagt så lite firande blir det däremellan!

Nu ska jag chatta lite med Hannibanni sen blir det sova!


I'm just a little bit caught in the middle



en aning irriterande..

Har fixat lite mer med bloggen, får väl bli såhär ungefär, det enda jag stör mig rejält på är att det står vechlo,med så där jobbigt liten text, mitt i headern. Nae,nej alltså neh den vill sitta där och bara störa mig varje gång jag går in på min blogg.

Iallafall. Har varit i skolan idag, lika tråkigt som vanligt, gympan var ändå rätt okej! Vi fick hoppa trampolin, så jäkla nice haha!
Sen hoppade vi långhopprep,badminton och volleyboll. När jag kom hem kollade jag lite på Top Model, sen pluggade jag som vanligt! Min dag kortfattat. Lämnade in SO-hemtentan idag också, pjuh. Äntligen färdig..

Idag åkte mamma till Danmark förresten. Och imorgon fyller pappa år så då ska jag och Zacharias göra pizza och sedan någon skitgod efterrätt!

Haha, jag har ingen inspiration alls, verkligen. Det märker ni kanske? Så, vi hörs lite senare. Nu ska jag ringa Sonia!


GONATT !

Nu ger jag upp! Har hållt på med designen ett x antal timmar nu, skittråkigt! Fixar mer med den imorgon eller något för nu ska jag krypa ner i sängen och sova, min nacke mår inte särskilt bra med tanke på hur jag sitter, aj!


GONATT !

Nu ger jag upp! Har hållt på med designen ett x antal timmar nu, skittråkigt! Fixar mer med den imorgon eller något för nu ska jag krypa ner i sängen och sova, min nacke mår inte särskilt bra med tanke på hur jag sitter, aj!


en tanke

Alltså, någonting jag ibland tänker på..Oftast när man är själv och det är sådär tyst att man börjar tänka på konstiga saker. Som det här tillexempel;
Jag är bara 15 år. Och väldigt ofta känns det ju som att jag är stor nu, inte långt kvar tills man får stå på egna ben, utan föräldrar som står bakom en. Undrar väldigt ofta hur det kommer vara.
Men iallafall, det var inte det jag ville berätta.
Alltså, helt själv kommer man ju inte vara, inte tillslut iallafall. Efter några år så träffar man den man ska dela resten av sitt liv med. Alla hittar väl någon sån? Väldigt många iallafall.
Den personen kommer man dela så sjukt mycket med. Hela sitt liv trots allt, eller hur?
Och när man är i ungefär min ålder har man väldigt många år kvar tills man ska sätta det beslutet, välja en väg, och det är inte så lätt. Eller? Händer det bara? Blir det bara så? Tillslut träffar man någon, lär känna honom/henne och sen flyttar man ihop och skaffar ungar,hund och volvo. Eller?
Måste man visa något tecken, att liksom, det är dig jag vill leva resten av livet med, det är dig jag vill gå igenom allt svårt och lätt med, det är just precis du jag vill ha vid min sida de kommande åren.
Är det verkligen det som bröllop går ut på tillexempel? Är det så lätt att säga "ja", och sedan vet man att, hur det än går, har jag lovat denna person att jag skulle leva resten av livet med honom.
Sen då? Vissa skiljer sig ju, då har man ändå lovat varandra att leva med varandra tills döden skiljer dem åt. Men skiljs man, då ljuger man ju? Då har man ändå aldrig riktigt varit säker, eller?

En annan grej jag tänker på ibland. Haha, lite smått roligt sådär. Har någon av er någonsin tänkt på att, någonstans ute i världen, man vet inte vart, så finns den människan man kommer träffa en vacker dag, utan att veta att det är just han/henne som man möjligvis kommer skaffa barn med och leva, de flesta dagarna, lyckligt i alla sina dagar med. Det är faktiskt lite coolt! Vem vet, kanske du gick förbi den personen på stan igår?
Men andra, väldigt unika par, har redan träffats när de varit sisådär 14-15 år,om inte yngre. Nämner inga namn, men ni vet vilka ni är! Tänk om, ni kanske inte vet om det ännu, men tänk om den du är tillsammans med just nu, kommer du gifta dig med en vacker dag! Man kan aldrig vara säker, men det kan lika gärna vara ni två föralltid!


this is me


Do you know what it's like
To feel so in the dark
To dream about a life
Where you're the shining star
Even though it seems
Like it's too far away
I have to believe in myself
It's the only way


hey Y! Where do you have M,C,A?

Söndag då. Skola imorgon. Tagga!
Eller inte.. Iallafall, i fredags kom ju Linnea hit, vi kollade på film, varav överskriften. HAHA!
Sedan låg vi och snackade väldigt länge. Vaknade runt tio ungefär, trött trött.
Runt 3 nångång åkte jag in till stan, träffade Hanna. Hon kollade på lite grejer sen mötte vi upp Lisa och åkte till Nacka. Vi passade David så det var ganska chill då. Han somnade runt tolv, då ställde vi om klockan och vips blev den ett. SOMMARTID! Ni har väl inte glömt det va?
Tidigare idag var jag och Lisa i Nacka Forum, hittade massa snygga kläder men nu gäller det att spara alltså!
Efter ett tag tog vi bussen till slussen och därifrån åkte jag hem, la mig på soffan och somnade ett par timmar. Slösöndag säger jag bara! Sedan hoppade jag i duschen, och drog till trummorna. Skitsvårt var det idag menmen!
Skulle pluggat idag men jag orkade verkligen inte. En dag utan plugg skulle uppskattas!

Men nu ska jag typ stänga av, skulle bara skriva av mig lite!


versus


I-landsproblem number one, vilken av dessa ska jag ha som profilbild på facebook haha? :)


yo tambien te quiero

Linnea gick för en halvtimme sedan, sen dess har jag plockat undan på rummet, fixat mig och sånt!
Ska åka in till stan om ett tag, möter upp Hanna och så ska vi köpa nya mjukbyxor till henne, sedan möter vi Lisa vid slussen och så drar vi till Nacka!

People! Glöm inte att släcka lamporna en timme ikväll!

Förresten, nu känns det verkligen som vår. Men när det gör det slänger alltid vädergudarna in en smäck snö, typ "In your face bitches, did you REALLY thought it was spring!? HAHA!"   -.-
Nej men ja, ja men nej, nej men alltså nu ska jag gå upp och ta påskmust! Gal1 GoTt.

Hahaha herre min jesus! Jag och Linnea på hennes tjejmiddag.


hoy es el..

Dagens humör: Glad
Dagens mående: Ganska bra, lite ont i huvudet
Dagens borde: Sluta proppa i mig chips!
Dagens frisyr: Utsläppt med lockigt från gårdagens flätor!
Dagens smink: Mascara,eyeliner,ögonskugga,foundation,puder.
Dagens klädsel: Tröja,leggins,shorts och kavaj
Dagens favoritlåt: E.T
Dagens hatlåt: Mikrofonkåt -.-
Dagens planer: Vara med Linnea!
Dagens vill ha: Moppe,helt klart!
Dagens längtan: Tills imorgon kanske?
Dagens beroende: Mat!
Dagens tråkigaste: Skolan..

Ja, idag efter skolan åkte jag hem,kollade lite på teven sedan hoppade jag in i duschen, städade rummet sen gick jag och mötte upp Linnea i centrum! Riktigt trevligt, vi har inte setts på över en månad! Inte bra så det var kul att träffa henne igen. Men nu är hon tråkig som sitter och nördar cod med min bror -.-

Men aja, haha. Nu ska jag väl kolla lite bloggar och sen får vi se vad kvällen har att bjuda på! Mycket tjejsnack i hope! :)


CHEESES !

Shit alltså! Har pluggat SO tills..Typ några minuter sen.
Kom hem från skolan, började plugga runt..Kvart i fyra. Enda pausen jag tog var middagen. Känner mig bra! Är iallafall klar med SO:n nu, skönt. Har faktiskt inte gjort en enda läxa den här veckan än SO:n, förutom pyttelite svenska och lite engelska.
Fifan alltså.
Men nu ska jag öva på en grej med gitarren, så hörs vi nog imorgon. Linnea sover här då! Roligt värre säger jag bara! :D


that made my day

Såg nyss Hannas gulliga kommentar, love you! Det gjorde min dag,typ. Det som också gjorde min dag var då jag vaknade upp imorse och tänkte, ack, härliga morgonstund har guld i mun. Känslan av att vakna upp på morgonen och tänka att man har ännu en dag framför sig i skolan!
Fast ändå inte, det som verkligen gjorde min dag bland annat var när jag kom hem och mormor var hemma och gav mig en kexchoklad!!!! Äter den nu när jag pluggar. Eller jag ska plugga nu! Okej..NU. NU hejdå.

Okej NU DÅ.

alla vill till himelen men få vill dö


Godmorgon! Ska gå om cirka 20 minuter, fick sovmorgon till kvart i nio. Rätt nice.
Jag är ganska irriterad för det funkar inte att lägga upp webcambilder på blogg.se. Skit.
Ikväll ska jag på parkour! Rådmansgatan den här gången.. :s Haha.
Men aja, ni får ha det så hörs vi. Ja, onödigt inlägg men men.


drops of jupiter


There you go. En låt jag lyssnar på väldigt mycket just nu! Så himla bra.
Har precis kollat färdigt på desperate housewives. Och pluggat färdigt också. Kört på sen 5 idag med SO:n, sen när jag äntligen slutat,och paxat soffan för dh, japp då kommer man på att man har engelska tills imorgon också! OH MY GAD OH MY GAD What a wonderful surprise!!!
Eller nja, fick lite smått dampryck menmen.
Men ska sova nu, eller läsa lite ur svenskaboken. Wiho läxa! Får en känsla av att dom förföljer mig.. :s
Godnatt!


did you fall for a shooting star?

Jag bloggade inte igår för att jag hade så mycket plugg så ja. Då vet ni.
Kom hem, åt mellis, kollade lite på teven och vilade hjärnan några minuter. Sedan tog jag tag i plugget.. SO blev det hela kvällen till middagen. Sen pluggade jag svenska under topmodel. Idag ska vi börja skriva på våran deckare och min är så sjukt komplicerad så det finns inte ord. HAHA!
Nejmen idag har jag ett par leggins,svarta skjorts och svart tröja. Ikväll är det plugg som gäller, sedan desperate housewives! Ska kolla med Emma om vi ska gå ut och gå ikväll också eller inte!
Måste gå snart, så vi hörs kaanske ikväll eller nått.


this thing we talked about

Måndag igen då! Har inte så jäättemycket läxor, bara en stor hemtenta och lite till..
Sedan ska vi börja skriva deckare på svenskan imorgon. Har en liten idé där men vi får se vad som händer!
Vet ni? Det är första gången på flera flera månader jag inte har ångest över någonting. Fatta skönt!? Alltså typ skola,hemma osv. Så galet nice haha!
Och som lilla pricken över i:et,ikväll är det topmodel final! Hejar på Chelsey,Ann är bara irriterande -.- Haha som om ni bryr er.
På lördag iallafall ska jag och Lisa passa David! :D Samma kväll är det earth hour..Glöm inte det people!
På fredag är inget bestämt. Ska fan kolla med Gabby om hon för en gångs skull inte är upptagen! Haha.

Men ja,har verkligen iingen blogginspiration, alltså vad jag ska skriva om som ni nog märker..Skriver väl ikväll!

i'm broken


free falling



Sonia och Isabelle är här! Vi lyssnar på musik, och jag vill bara meddela att Isabelle har köpt de oranga och blåa jeansen! Så de går inte att köpa! Tack Issu :)
Iallafall, vi har kollat på Älska mig, så himla bra film. Alla borde se den, och lära sig en läxa! Och sedan har vi hyrt film och köpt godis. Men de låter inte mig få något ur min påse. BITCHES. Haha nejdå, men ni skulle se dem nu. De räknade till tre sedan öppnade de munnarna och visade deras mosade godis och sedan skrattade de och klappade händerna. Jävla töntar.

Men nu ska jag vara social. Eller inte. Jag vet inte. Ni kan ju fundera på det resten av lördagskvällen.


I ♥ spotify

Har suttit och trixat lite med spotify senaste timmen, haha! Har alltså inte gjort någonting alltså, väntar på att Sonia eller Isabelle ska ringa. De kommer idag, så det blir chill! 
Men lyssnar på musik nu, allvarligt, vad skulle vi göra utan musiken?

Iallafall, ska väl duscha nu. Min dator håller på att installera en massa, vet knappt ens vad det är man aja..Det står att det är bra att installera så får väl se.. :s :/


Jag är tönt i know!


confused

Hur gör man om man gillar två stycken samtidigt?


john mayer


Redigerad bild på hetingen John Mayer, börjat lyssna på honom igen.
Var i skolan idag. Hade sjukt ont i magen ungefär hela dagen så på topp var man ju inte. Hatar att vara tjej ibland.
Oavsett, skulle varit med Anna ikväll, men hon fick inte i sista sekund så blir hemmakväll med min kära vän datorn, och så lite FRIDA läsning och mys med la familia. Kan vara behövligt ibland också faktiskt! Imorgon ska jag iallafall träffa mina små älsklingar Sonia och Isabelle. Eller små och små, Isabelle har växt om mig nu så nu är man minst och knubbigast. Yeah (y). (Fast knubbigast har jag nog alltid varit) Känner mig lite som Karlsson på taket när jag är med dom. Men iallafall haha, saknar bruttorna.
HALLÅ, glöm inte bloppisen! Den finns fortfarande!
Förresten, hade besöksrekord igår :D Hela 67 läsare om jag minns rätt. Trevligt, hoppas ni stannar haha!
Men nu ska jag nörda mer framför datorn. Sedan ska jag nog ringa Sonia som aldrig ringer tillbaka. Börjar misstänka att hon gör det med flit ibland..Skärpning kvinna!


VACKER



lololove

Har varit hemma idag. Hade ont i halsen imorse. Iallafall, har pluggat sen typ 1, till halv 6. Sedan gick jag och mamma igenom kemin, har kemiprov imorgon. Och jag lovar kan ingenting. Det är typ kolföreningar och sånt skit så ja. Usch.

Anyway. Imorgon är det fredag! Får se vad jag hittar på. Skulle varit med Hanna men hon är sjuk så det sprack. Får väl försöka hitta någon, annars blir det hemmakväll!

Nu ska jag läsa FRIDA, sedan blir det sova ut tills imorgon, så får vi se hur mycket IG jag får på provet.

Haha precis när skolan börjat. Sådär känner jag mig just nu..


BLOPPIS BLOPPIS BLOPPIS !

Okej nu kör vi. Jag gör allt för att tjäna in de där jädrans pengarna till mitt moppekort.
Så nu!
Letade genom min garderob efter lite grejer. Så kom jag på att jag kunde ha bloppis på sånt jag växt ut och sånt jag aldrig använder.

Bilden gör inte byxorna rättvisa, men det är bilden till vänster som är "rätta" färgen.

Om ni gillar kommentera: Jeans1 och sedan vem ni är och vilket pris ni skulle tänka er att ge för dessa! (Eller hör av er på tele eller så!) Det är sieze 34 i dessa och de är aldrig använda!



Diggar ni kommentera: Skjorta1 och namn osv! Storlek 158 (men passar mig som är typ 1,63) Använt typ 4 gånger?




Kommentera: Jeans2 +vem du är+pris! Storlek 158. Använd väldigt många gånger. Som ni ser är de lite trasiga men det syns inte heheh...


Kommentera: Tröja1 osv. Storlek 38, aldrig använd.

Kommentera: Tröja2 osv. Storlek 36, använd några gånger..



På sista bilden ser de lite blåa ut, men de är svarta! Kommentera: jeans3 osv. Storlek står inte på dem?
Använd många gånger!


På bilden ser dom vääldigt röda ut, de är röda men inte röda haha.
Iallafall: Jeans4+namn+pris. Använda några gånger och de är storlek XS.


Kommentera: bh1+namn+pris. Storlek 75b och den är aldrig använd! Fick den av mamma häromdagen, men fick typ 50 bh:ar, haha!

Kommentera: Väska1 osv! Använd några gånger bara!

Nu kom mamsen hem med FRIDA så ska läsa! :D
Men ha det bra, hoppas ni gillart!


?

Någon som ser den nya designen ? :o

Något jag skrev

Kollade min och Hannas gamla blogg. Hittade en text jag skrivit, har helt glömt bort den. Men den stämmer så fucking mycket.

"Vet ni vad jag kom på idag när jag satt och kollade på tv.. ? Ni vet att i låtar och sånt så brukar dom sjunga typ: "Everything will be alright.."
Men alltså.. det stämmer ju inte ? Allt blir aldrig riktigt bra. Livet liksom.. Allt kommer alltid vara lite dåligt, alltså, man kan ju inte säga att everything will be alright om någon kompis dör tillexempel. Tiden läker inte alls några sår. Det vet jag för jag har varit med om det. Jag och flera andra. Vi kommer alltid minnas det. Det går inte att glömma, det går inte att säga att allt är bra nu. Bara för nu har det gått så långt så vi måste glömma, vi måste gå vidare. Visst, jag kanske har gått vidare. Men ska jag vara ärlig, går det nästan inte en enda dag utan att jag tänker på henne. Och det är svårt. Det är jobbigt. Och jag har alltid den där oroande känslan i magen. Oroan om att någon när och kär ska gå bort. Det är det värsta som skulle kunna hända just nu. Då skulle mitt liv rasa. Då skulle det kännas som om man andades, men inte levde. Men det som jag är mest rädd för är att jag kommer finnas kvar, men man vet inte var, och att man aldrig mer kommer kunna prata med den personen, aldrig mer kunna krama, röra vid, hålla handen eller skratta med.
Och dom såren som bildas då går inte att undvika. Dom är alltid kvar. Bara att dom kanske inte syns. "

Te amo


Hannas blogg, älskar dig bästis! Utan dig är jag ingenting!



Gaah vi är störda men ACK så tyffa.

i was born this way

Har precis varit ute på en lång prommis med Emma! Härligt. Vi snackade allt mellan pinsamheter och vad vi ska skriva på svenskan..Haha.
Nu är jag iallafall hemma och har precis duschat! Är fortfarande kall :s
Anyways, snart börjar det vi alla väntat på..(okej iallafall jag) ni vet nog vad vid det här laget haha. Ska sätta på té snart också och bädda ner mig i soffan. Åt helvete om pappa inte slutar snickra i källaren snart alltså!

Snart är det fredag! Isabelle ringde mig idag, ville snacka. Det var trevligt! Vi saknar varandra så på lördag ska vi träffas, Sonia också om hon kan. Då får vi sova på fredag Hannibanni? :)

Vad tycks om nya headern? Och nya menybilden? Har velat sätta dit den bilden där jag vet inte hur länge..!

Diggar min ursnygga haka!!


Oupsii..

Har helt glömt bort det där med en bild för en dag. Men får väl komma ikapp ikväll, herregud jag suger på sånthär..
Iallafall, sitter i datasalen - igen, haha. Med alla töntar i min klass.
Vi har precis haft svenska, vi ska ju skriva deckare, det har jag sagt va? 
Men jag har världens bästa idé nu. Woho!

Ikväll ska jag ut och gå, snabbt och långt, med Emma och Jaqueline. Kanske Malle också. Nån mer vet jag inte. Det blir nog nice! Sen ska jag kolla på deeeeespeeeraaaateeeee :D:D:D:D:D

Ni får hare så bajs så hörs vi!


remember..?

Kollade igenom min och Hannas gamla blogg, hittade en film jag gjorde till henne, massa minnen dök upp. Garvade för mig själv.

Haha shit alltså..I LOVE YOU!


äntligen äntligen äntligen

Tisdag idag då. Efter skolan ska jag plugga, sedan ska jag ut och springa. Och lämna lapparna till folk.
När jag kommer hem är det väl mat, sedan ska jag duscha, sätta på té och placera mitt arsle i den stora soffan (och då ska jag ligga jävligt bekvämt, så jag slipper hålla på att flytta på mig och då automatiskt dra blicken från teven) för då börjar desperate housewives. omg vad jag har längtaaaat!!

Iallafall, idag har jag på mig en skjorta från New York, sedan strumpbyxor och en halsduk. Helt okej i guess. Till det converse.

Men nu är det tisdag, sen onsdag torsdag sen fredag igen. KÄMPA!!!


everytime


Herregud. Den här låten alltså. Älskar! Kommer ihåg när jag och Hanna satt inne i hennes föräldrars garderob och lyssnade på den, om och om igen.

Iallafall, kollade precis klart på Top Model. Final nästa gång wie!
Håller på att borsta tänderna haha, är sjukt trött. Somnade på soffan när jag kom hem, väcktes av pappa. Blir lika irriterad som vanligt. Städade rummet, gjorde läxor och sen fixade jag med några lappar som jag ska gå ut och lägga i grannarnas brevlådor imorgon, extrajobb ni vet.
Men nu ska jag typ fixa det sista, sen ska jag läsa i boken vi håller på med på svenskan. Och nu ska vi skriva deckare. Fan vad fett :D

HALLOOUU DORIS!! (Hitta Nemo) <33333333


britney spears


Til' the world ends - Britney Spears


! datasalen !

Sitter i datasalen med Emma, skippade typ halva gympan med henne, fick jättelågt blodsocker så vi gick till matsalen och åt, blev lite bättre men ja.
Det är nått fel på mig.

Men aja, ska gå nu.
Efter skolan blir det nog mest plugg o sånt skit. Uäk.
Sen får jag se, kanske går ut och springer eller nått. Får se!

Peace.

Jag vill tillbaka !

"Spring för livet, om du håller käft"

Wöhöu, i'm back.
Igår var jag barnvakt och lilla Olivia och Izabella. Emma kom också, vi åt middag,spagetti och köttfärssås, sen lekte vi kurragömma, haha alltså. Dagens motion där säger jag bara. När klockan slog 8 bänkade vi oss framför teven med chips,dip och cola. Jättemysigt!
Ni vet Sara Vargas låt "Spring för livet"?
Hahaha, jag alltså..
Emma: Vad sjunger dom Izabella?
Izabella(sjungandes): Spring för livet, om du håller det kärt...
  (eller vad det nu är)
Jag: VA!? Spring för livet om du håller käft?
Emma: HAHAHAHAHHAHA

Typ så smart är jag.
Men iallafall, när Eric Saade vunnit färdigt så borstade dom tänderna, sedan läste vi för dem. Lillan somnade direkt haha! Men när Izabella somnat gick jag och Emma ner, kollade klart på nån film, båda höll på att somna så precis innan ögonen slogs igen reste jag mig och ba "Fan vad trött jag är, jag måste tugga på något".
Så vi gick in till köket och tog typ sånt man blir pigg av, och fan vad man kände av hur pigg man blev hhaha. Vi satt typ och garvade åt ingenting.
Men sen när klockan blev typ halv 2 somnade jag..Sen ringde dom och sa att vi skulle gå ner för dom snart skulle komma, så vi klädde på oss och Emma gick hem till sig, och jag fick åka taxi hem! Skitläskigt men ja. Haha.

När jag kom hem gick jag och la mig, direkt. Skiittrött.
Idag har jag inte gjort nånting, alls verkligen. Legat på soffan och kollat på film, mormor och roffe kom. Hade dåliga nyheter. Tycker jag iallafall.
Bajs.

Men nu ska jag snart på trummor, sen är det Solsidan och mat som gäller, är fan näst sista avsnittet!




saturday

Gårkvällen var trevlans. Vi åt tacos och pratade. Maassor. Det var nästan alla tjejer från min klass och sen tre från en annan. Men ja, vid 11 åkte jag, Söderberg och Kling hem till Kling. Vi satte på Hitta Nemo (♥♥♥♥) men dom tråkiga jävlarna somnade direkt efter "Nämen har ni seett! Nemo simmar ut till haavs!!" så ja. Där låg man för sig själv och skrattade mitt i natten.

Men ikväll ska jag vara barnvakt åt min gudmors systers barn. Emma kommer också så det blir nice!
Ha det gött peeps.


elva slash tre

Snart ska jag gå till Jaqueline. Hon har tjejmiddag ikväll så har fixat mig lite nu.
I övrigt har dagen varit helt okej, hela vårt kemiklassrum stank av smörsyra. Fyfan säger jag bara. Vi fick sluta tidigare bara för det. Tack smörsyra!


Outfit, haha jag står apkonstigt men ni vet inte hur mycket jag kämpade med det där..

Facelook.

Katt. Fast..

Seeen började det spåra ur...





Eh..Ja.

Nu ska jag packa lite saker! Ska sova hos Kling ikväll, så vi höres väl imorgon eller något sådant typ alltså liksom bah.


I'm gonna tell your wife, I'm gonna tell your wife!

Som ni kanske vet nu är jag ett stort fan av 2 and a half men, och Charlie Sheen har ju spårat ur totalt, han är värre än vad han är i själva serien, men alltså kolla det här. Skitkul hahahaha! Han vill inte visa att han dricker sprit på riktigt för han får inte betalt för det så han sätter sig under diskbänken och dricker hahahaha!

I LOVE YOU

Jag älskar älskar älskar dig världens finaste vän! Du är guld värd!


EN BILD PÅ EN KONSTIG TID I DITT LIV


Då jag..var lite..ehm..speciell tillsammans med Agnes. Då jag diggade...sånthär.


...

Ibland vill jag bara försvinna. Försvinna och se hur ni reagerar.


DAG TVÅ OCH TRE

Dag 2: En bild på dig själv:

Dag 3: En bild på någon i din familj:

Kusin Emily! :) Ph by me


KÄNNER ATT..

..Jag iinte riktigt följer de där bilderna man ska lägga upp en dag i taget, men jag får komma ikapp nu, så skriver ett nytt inlägg med båda dagarna (på dagarna på dagarna med degarna på dagarna) heh var tvungen.. x)

ALLTSÅ..

"Are you proud of that party moment?"
"Yeah of course why wouldn't i? I exposed people a memory they never gonna see in their normal boring lives. I'm gonna forget about them tomorrow but they are gonna remember it for the rest of their lives..!"

-Charlie Sheen.

HAHAHA !

118 800

Lillgamla Vendela är en ung snygg tös med massor av energi! Hon älskar att vara i centrum och är ledare för sin lila flock av unga damer i skolan. Förutom att skriva på sin egna blogg så brukar hon tjuvröka på rasterna och snacka om killar och Hello Kitty med sina tjejkompisar. Hon drömmer om att en dag få rida på delfiner med sin drömprins Sebastian!
MVH 118 800


Vi kommer alltid låtsas som det regnar.

Tisdag då. Idag är jag väldigt "casual". Har en tjocktröja och ett par leggins. Uppsatt hår, tråkigt men jag orkar inget annat idag. Till det converse och vårjacka! Tog vårjackan för första gången igår faktiskt! :D Lite kallt är det nog, men det skiter jag i. Våren är väl ändå här nu. Just precis just nu när jag skriver exakt detta, hör jag fågelkvitter utanför fönstret!! Så jo det är vår. :D

Iallafall, ett prov är satt denna vecka på fredag..Fast idag har vi spanska så hon kommer säkert sätta vårat prov den här veckan också, wiho!

Men nu ska jag sminka mig, så höres vi senare.


I WANNA LET THESE FEELINGS RISE

Ska snart gå till sängs, heh. Är astrött!
Tar ett tag att ta bort smink och all skit mellan tänderna så ja. Men det har inte varit så kul hemma idag. Bråkade med pappsen osv, blev så sur.

Förresten, någon som vet något bra extrajobb för 15åringar? :D Lämna kommentar isf, skulle vara till stor hjälp.

Hörs väl imorgon, på onsdag är det parkour! :D


MONDAY

Måndag avklarad, nästan. Imorgon är det en vecka kvar tills världens bästa program börjaar! Aah! Gissa vilkeet? :D DESPERATE HOUSEWIVES SÅKLART!

Anyways. Dagen har väl gått ganska bra. Helt vanlig. Tråkig.
Kom hem och var nöjd över matteprovet.
Kom hem och fick världens överraskning.
Kom hem och var glad för att det fanns glass hemma.

Kom hem och var trött. Orkar inte blogga mer, ni får en låt.

Fred ut.



EN BILD PÅ NÅGON SOM BETYDER


DAGENS DAGENS





PICS

1a Bilden.en bild på någon som betyder
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någondu tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på en söt person.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om

HELP ME

Vad tycker ni? Ska jag tona håret brunt? Hjälp!


Haha lyckat det blev, och inte finaste bilden men hjälp mig nuu !


TAKE ME ALL AWAY

Du heter:
Vendela Charlotta Lönnqvist


Smeknamn:
Welli, Piraten


En låt som när du är ledsen sörjer till:
You and me - Lifehouse


En låt som alltid rycker upp dig och gör dig lycklig:
Snow - RedHotChiliPeppers och Dreaming of you - The coral

Beroende av:
Vänner,familj, dator, choklad,musik (eh ja jag får panik om jag inte har musik i öronen om jag ska åka någonstans)

Vad tror folk om dig?
De flesta hoppas jag tror att jag är snäll och rolig, men vissa tror nog att jag är kaxig och tråkig. Men jag har bara inte fått chansen att visa vem jag verkligen är för dem.

Stämmer det?
Fråga inte mig! Det är väl deras förlust att de inte vill veta vem jag verkligen är?


Något som får dig att må riktigt bra?
Musik och vänner - helt klart.


Vad får du oftast komplimanger för?

Mitt hår och mina kläder. Ibland mitt ansikte vilket jag aldrig förstått mig på.


Hur imponerar man på dig?

Haha, beror på om du är kille eller tjej. Men tjejer kan väl imponera om de vågar stå för vem de är och inte följa andras spår. Är du kille ska du verkligen inte försöka visa vad du går för liksom, utan va dig själv, charmig, skratta mycket osv!

Brukar du skratta för dig själv?
Hahahaha, har hänt jag vet inte huur många gånger på tåget eller påväg hem nånstans. Fast det känns inte så pinsamt direkt. Vi lever ju i ett fritt land?


Vad står det i ditt senast inkomna SMS?:
Agnes Axmark - Vad va den andra frågan på engelskan? Först skulle man sammanfatta. Vad sen? :)


Var bor du?
Huddinge..


Trivs du där? 
Hatar den frågan. Funderar på att sluta svara när folk undrar.

 

Hur svarar du i mobilen?
Haha, är det nån jag känner blir det oftast typ "Hallåeh?", eller är det någon kompis så brukar jag ibland typ låtsas att de råkat ringa till nån gammal kärring. Oftast går de inte på det.


Vem ringde du senast?
Ice Mamma !


Vad sa den du senast pratade med i telefonen?
"Heejdå!"


Antal timmar sömn inatt:
O jäklar! 11 timmar! Somnade halv två, vaknade halv ett. Lycka till med att somna ikväll,smartass.

 

Sov du ensam?
Yes


Hur känner du dig nu?
Samma gamla vanliga söndagsångest. Annars mår jag väl helt okej,tackar som frågar.


Vanligaste färg på dina kläder:
Olika, mest mest svart,vitt osv. Tråkmåns.


Vad tycker du om fötter?
Vad jag tycker om fötter? Inget speciellt. Jag fruktar dem inte direkt. Men..De är inte så vackra.


Vad saknar du i denna stund?
Sommar, mest. Sedan saknar jag att liksom, prata ut med någon som verkligen förstår utan att döma en. Sedan saknar jag att ha en kille, haha!


Hade du en bra kväll igår?
Haha, jarå.


Favorit dryck på morgonen:
Juice eller oboy, alltid! Annars är cola gott. :3


När brukar du oftast gå och lägga dig?
Ärligt talat? Haha, ibland är jag så slut så jag går ner vid nio, sedan somnar jag väl vid typ runt tio. Annars är det olika!

 

Brukar du komma i tid?
Ja, faktiskt. Brukar alltid komma typ en halvtimme innan det jag ska till börjar. Alltid lika kul.


Är du blyg?
Beror på med vem. Är oftast väldigt tyst i början. Men sen brukar det mjukna.

 

Sysslar du med någon idrott?
Nej, men jag kanske ska börja på dans. Om inte ska jag boka tid för gym-instruktion så jag kan dra mitt fläsk iväg till gymmet när som!


Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Har hänt en gång typ så, ja. Beror väl på hur man är som person?


Är du nöjd med ditt liv?
Oftast. Ibland känns allt meningslöst och tomt. Ingen förstår och allt går bara upp och ner när det gäller humör. Det kallas mens och humörsvängningar, gott folk.

Är du bortskämd?
Alltså..Min personlighet är inte bortskämd, jag kan vara tacksam för minsta lilla. Men jag får väldigt mycket, alltså jag får åka på mycket resor osv. Det är olika på hur man tänker.


Vad gör du i morgon?
Jag drar till skolan och är där hela dagen. Sedan hemåt, och plugget väntar. Gaah.


Vad är det värsta du vet?
Folk som sviker. Skitsnack. Det är bara lågstadienivå. Alla har ju gjort något sånt men det gäller att skita i det bara. Men det är svårt.
Sedan det där med fattigdom, barn i krig och ni vet allt det där också.


Har du bra vänner och äkta vänskap?
De jag litar på och de som litar på en tillbaka, är äkta vänskap.


Du samlar på:
Foton, minnen. Även fast jag bara vill glömma allt ibland.


Vem ringer du när du är arg/ledsen?
De absolut närmaste närmaste vännerna.


När grät du senast?
Igår.

 

Vad skulle du göra om du vann en miljon?
Resa, shoppa, skänka pengar faktiskt. Sedan skulle jag nog..Haha, om man får drömma, skulle jag skaffa hantverkare, städare osv som kom typ 3 gånger i månaden och storstädade hela mitt landställe, min tomt alltså, så vi skulle slippa sälja. Long story.


Vill du gifta dig?
Om jag blir tillfrågad av rätt person, ja!


Vill du ha barn?
Såklart. Älskar barn! :)


Är du musikalisk?
Jag kan spela hyfsat på gitarr, sedan spelar jag trummor och sjunger lite för mig själv och mammas 40-årsfest, sedan skriver jag låtar ibland,så, ja, om jag får säga det själv hehe.


Vad dricker du helst när du är törstig:
Det mest goda som finns i närheten haha!


Har du någon gång gråtit dig till sömns?
Ja, för många gånger.

Biter du på naglarna?
Jaaaa men jag håller på att sluta så sluta tjata för ihelvete.


L I F E


I will die someday
But right now it feels quite far away
I will die someday
Let's hope it's not today

I know life is today
Tomorrow can't wait
My head wants to move on
But my heart wants to stay

I'm just a kid with a guitar in my hands
But I know something that some can't understand

 Cause we live and we die
I do whatever I like
Life is now, so let's try
To live our whole life out
And it starts now

My parents, they say
Do all the fun tomorrow, do the boring stuff today
But I say that's wrong
I'll to the fun things today, and the other things can wait


Cause we only live once
So don't blow it, take a chance
To do exacly what you want

 Cause we live and we die
I do whatever I like
Life is now so let's try
To live our whole life out
And it starts now

I love you, you love me
That's the way it was suppose to be
But now you left me, you hurt me
But I guess that was just ment to be
Yeah, I love you, you love me
I thought that was just suppose to be
But now you're with him, not with me
And I can't change that if that's how you feel

'Cause we live and we die
I do whatever I like
Life is now
So let's live our hole life out
And it starts now

I will die someday
But right now it feels quite far away
I will die someday
Let's hope it's not today


PLUGGA VAR DET JA

Jag gjorde ett tappert försök till att drunkna in i kemiboken. Fast aeh. Det gick ju sådär. Det går inte att plugga på helger för mig. Det GÅR BARA INTE.
Har dessutom kollat sommarjobb på Djurhamns förskola, eller jag ska det. Imorgon. Ska ringa till dem då. Hoppas det går att jobba där, för tänk vad nice att typ dra dit på morgonen, jobba till typ..3 eller något och sedan åka tillbaka, träffa Jenny och Lisa och sedan dra och bada bara? Shit vad nice. Och sedan tjäna lite kosingar däremellan också.

Iallafall, påtal om pengar så kommer jag tjäna mycket de senaste tre veckorna. På lördag ska jag vara barnvakt åt två tjejer som heter Isabella och Olivia tror jag. Min gudmors systers barn. Sen den 26 ska jag och Lisa vakta David!

Men nu måste jag starta om datorn. Kuuuuult.

MINUTEN

Kvällen har varit rolig..och händelserik! Våra grannar kom över vid halv sju typ, vi åt middag och så och sen körde vi Minuten! Vet ni vad det är? Ett program som går på ettan där man har 1 minut på sig att klara olika saker, tillexempel få i pingisbollar i vattenglas från 2 meter osvosv. Askul! Vi var på lag men jag och Erik kom sist..Men vi fick priset iallafall haha.

De gick hem för nån kvart sen, ligger i sängen och fixar lite med spotify, hur nice?
Imorgon blir det mest plugg, ush. Har typ över 3 prov när man kommer tillbaka om jag minns rätt, jag orkar inte.
Det värsta också, kemi och spanska. Sen måste jag göra färdigt mitt matteprov. Wiie alla mina hatämnen!
Men sen på kvällen har jag trummor! :)

Nä, nu orkar jag inte skriva mer. Är ganska trött också, så jag hör av mig imorgon förmodligen. Ha det bra era bajskorvar.

SLIKE










Ä N T L I G E N

Nu har jag äntligen fått tillbaka min kära dator.
Fast.
Alla. Mina. Saker. Är. Borta.
Det. Finns. Inget. Kvar.

Kul.
Kul att få tillbaka sin dator efter ett halvår, och sedan finns inget kvar.
FUCK.

Men aja..Jag har spenderat eftermiddagen med att ladda in bilder från systemisen. Vill ni se lite random bilder? Fixar ett inlägg med det genast.

BOYS DON'T CRY


Ulrik Munther - Boys don't cry ♥


M A K E O V E R

Någon som tänkt på något? Tänk var roligt att göra en hel makeover. Alltså rejäl. Klippa håret, färga det, pierca sig, tatuera något, byta klädstil osvosv. Fatta roligt!? Och sen se hur folk reagerar liksom. Okej när jag menar pierca sig och tatuera sig, alltså det behöver ju bara vara i naveln eller tungan eller så, och tatuera behöver ju inte vara på hela kroppen om man säger så, utan nån liten vid handleden eller foten.
Någon som skulle våga sig på det? Isåfall vart? Funderar nämligen på att pierca mig, i naveln. Fast alla gör typ det nu så det känns lite..Jag vet inte.
Sen ska jag tatuera mig när jag blir stor. Typ antingen skriva något, och då vill jag typ ha vid handleden eller nått. Något som gör så att jag kommer ihåg att jag ska uppskatta det jag har eller något sånt..
Ni vet Pink? Hon har ju typ världens coolaste tatuering, i nacken. En sånhär sifferkod som det brukar vara på varor i affären. Haha, fan vad fränt.
Sen funderar jag på att färga håret. Vilken färg? Ingen jävla aning. Men samtidigt vill jag inte göra det nu för snart kommer sommaren och då blir det fint,somrigt, ljust av solen. Tänk det till brun hy liksom. Och jag vill inte färga brunt för då kommer man se ut som nån blek gris och nja...Sen får man utväxt och det ser fult ut när blondt hår ligger vid roten, det ser ut som att hårfästet sitter ashögt upp, haha.
Men iallafall. Nu ska jag på kurs och se om jag kan smyga iväg utan att Hannish ser, hon ligger nämligen och sover, vill inte väcka sötisen haha!